Friptura de vita cu mere

Ingrediente: 

-    450 gr carne de vita, tocata
-    un mar curatat si tocat
-    o ceapa medie, tocata
-    piper si sare de usturoi
-    2 felii de paine

Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele, cu exceptia painii. Inmuiati feliile de paine in apa rece; scurgeti apoi apa, farmati painea si adaugati la compozitia cu ingrediente. Puneti compozitia intr-o tava de paine (tava de cozonac), si coaceti 30 de minute.

Pofta buna!

Tags:
carne de vita
ceapa
mere
usturoi
paine
apa rece
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare