Frittata cu broccoli, piept de pui si branza

Nu exista o singura reteta pentru frittata, combinatiile sunt nenumarate. Regula de baza este sa pui multe oua si sa adaugi tot felul de legume, apoi sa o bagi la cuptor pana se rumeneste.
 
Azi iti propunem frittata cu broccoli, piept de pui, parmezan si branza.

Cum se prepara?
 
Ingrediente:
 
- 2 cani de buchetele de broccoli;
 
- 2 linguri ulei de masline;
 
- 2 bucati piept de pui;
 
- un ardei gras rosu;
 
- 2 catei de usturoi;
 
- 3 cepe verzi;
 
- 8 oua;
 
- o jumatate de cana de parmezan ras;
 
- o ceasca branza telemea data pe razatoare;
 
- sare si piper.
 

Mod de preparare:

1. Fierbe bucatile de piept de pui, apoi toaca-le in bucati mai mici.
 
2. Toaca ardeiul, ceapa si usturoiul.
 
3. Pune o tigaie pe foc, adauga uleiul, iar dupa ce se incinge, pune bucatelele de broccoli si ardeiul gras tocat marunt. Soteaza-le timp de 5 minute, pana incep sa se inmoaie. Adauga ceapa, usturoiul, bucatelele de piept de pui, sarea si piperul. Lasa-le inca un minut si apoi ia tigaia de pe foc.
 
4. Intr-un vas mare amesteca bine ouale, adauga branza si parmezanul, apoi legumele din tigaie. 
 
5. Pune toata compozitia intr-o tava de placinta si las-o la cuptor pentru 30-40 de minute.
 
 
Pofta buna!

 
Tags:
frittata cu broccoli
retete frittata
frittata branza
oua cu broccoli
broccoli cu branza la cuptor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare