Frittata cu dovlecei
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
- Un dovlecel
- 4 oua
- Patrunjel
- Sare, piper
- Branza razuita
- O lingura de pasta de curry
- O mana de ciuperci
Dovlecelul il taiem bucatele mici si il calim intr-o lingurita de unt (doar un pic cat sa se inmoaie). Ciupercile se scurg bine de zeama. Amestecam toate ingredientele bine de tot.
Pregatim o tigaie teflonata in care incingem putin unt sau ulei. Turnam compozitia si o lasam sa se rumeneasca. Va fi gata in aproximativ 4 minute. Punem cu grija o farfurie peste tigaie si o intoarcem cu fundul in sus. Apoi transferam cu atentie omleta in tigaie si o mai lasam 2 minute si pe partea cealalta. Rezulta o omleta enorma pentru doua personae foarte infometate. Sau frittata…ca suna mai fistichiu. :)
5 Comentarii
In acest moment am terminat de preparat reteta frittata cu dovlecei...este minunata, usor de preperat si foarte gustoasa, sincera sa fiu sunt incantata de aceasta reteta. Multumesc !
Ma bucur mult ca v-a placut!
poate suna aiurea dar ciupercile trebuie neaparat sa fie la cutie? nu pot folosi cele champion?
Nu neaparat dar daca folosesti proaspete trebuie calite putin inainte.
ok... ma apuc imediat de reteta :) ms fain!