Ca sa iti iasa bune fructele de mare, trebuie sa adaugi cat mai multe condimente si sa iti lasi imaginatia sa zburde pana obtii gustul perfect.
Cum prepari fructele de mare cu sos de rosii?
Ingrediente:
- 500 grame fructe de mare;
- 2 linguri ulei de masline;
- 2 cepe rosii tocate mic;
- 2 morcovi;
- 400 grame rosii taiate cuburi;
- o lingura pasta de rosii;
- un ardei gras;
- 2 lamai verzi;
- o mana de spanac;
- un ardei iute rosu taiat mic;
- o lingura paprika.
Mod de preparare:
1. Incalzeste uleiul, adauga ceapa pana se inmoaie, apoi morcovii, ardeiul gras tocat, ardeiul iute, paprika, doua pahare de apa, rosiile tocate cuburi si pasta de rosii. Lasa-le sa fiarba vreo 15 de minute.
2. Adauga fructele de mare, sare si piper, pune un capac si lasa-le sa fiarba pana cand fructele de mare sunt facute.
3. La sfarsit adauga spanacul si sucul de lamaie.
Pofta buna!
Citeste si Peste la cuptor cu rosii cherry si usturoi.
Sursa foto: recipes.sansbury.co.uk.
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves