Gheorghe Mencinicopschi - Aruncati dietele la gunoi

Dietetik: Vara incepe sezonul curelor. Pe ultima suta de metri, ne amintim ca mai e putin pana vine vremea sa ne intindem pe chez-long. Ma apuca insa teama cand ma gandesc ca sunt in pericol sa ma rostogolesc pe nisip din cauza colaceilor de grasime crescuti in jurul taliei. Am nevoie de o solutie rapida si eficienta pe termen lung. 

Gheorghe Mencinicopschi : Incep cu ce NU trebuie sa faci sub nici o forma. Cand vrei sa slabesti nici nu te gandi sa apelezi la dietele pe care le gasesti puzderie pe internet. E drept ca dieta disociata te scapa de 3 kilograme intr-o saptamana, dar riscul e ca dupa pui la loc dublu. Acelasi lucru se intampla cu toate dietele astea gen Yo-Yo.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

D:  Cu alte cuvinte dupa ce imi dau duhul  urmand cu strictete regimul si rezist cu stoicism in fata unei bucati de ciocolata, risc sa ma transform destul de repede intr-un hipopotam, dintr-o gazela. Asta da metamorfoza. Care e secretul unei diete sanatoase?

Gheorghe Mencinicopschi : Pontul este chiar o cura cu gust. Fructele exotice fac minuni pentru silueta, si in acelasi timp pentru corp. Un exemplu este Papaya, indicat mai ales dup? mesele copioase, deoarece con?ine o enzim? care ajut? la procesul de digestie.Canicula la fel ca si grasimile in plus sunt stinse cu succes de pepene, care poate fi consumat in orice cantitati. Cu o singura conditie sa nu fie consumat cu paine.

D: “Ti-e foame ? Bea apa !” imi repeta permanent prietena mea cand incercam sa slabesc. Citesc tot felul de tips and tricks despre mici artificii care ajuta la slabit. Unul spune ca trebuie sa bei o lingurita de otet de mere altul ca un pahar de lapte la micul dejun ajuta la slabit. Unde se ascunde adevarul ?

Gheorghe Mencinicopschi:  Miturile sunt partial adevarate si trebuie sa te documentezi bine inainte de a le pune in practica. Daca bei apa inainte de masa risti sa alterezi digestia, iar alimentele care nu reusesc sa fie digerate pot genera substante toxice, chiar cancerigene. Iarasi, laptele in exces dauneaza sanatatii!Solutia pe termen lung este exercitiul fizic. Asa ca daca vrei sa ai o silueta de invidiat spune Adio liftului si scarilor rulante si ia-o pe scari, alearga in parc si dormi cel putin 5 ore pe noapte. 

Tags:
Gheorghe Mencinicopschi - Aruncati dietele la gunoi
diete
fructe
mancaruri
nutritionist
Ghorghe Mencicincopschi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Dan
    1. Dan 25.02.2010 21:13

    M-ar interesa parerea unui specialist.: untul clarificat(ghee) este chiar fara colesterol? Se pote manca in cantitati mai mari ca untul obisnuit?

  • tiron-radu
    2. tiron-radu 12.08.2012 18:04

    da tu ce mama dracului mananci? iti cumperi legume ecologice aduse din grecia si spania care n-au nici o picatura de e-uri pe la tv vorbesti numai tampenii bosorogule

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare