Grand Café Van Gogh

Pe locul opulentei Loggia s-a inaltat o cafenea mult mai pe placul meu.Van Gogh se distinge din puzderia de baruri care populeaza vechii Lipscani nu doar prin localizare, fiind asezata spre marginea nucleului ci si prin clientii care-i trec pragul, in mare majoritate turisti straini.


Este locul perfect, orice ai vrea sa faci. Impartita pe mai multe etaje, cafeneaua ofera toate serviciile de care ai nevoie. Vrei sa bei o cafea dimineata in drum spre serviciu? Te intampina cu portile deschise incepand cu ora 8. Da, 8 dimineata!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Vrei sa organizezi o petrecere? Salonul de la etaj iti sta la dispozitie pentru organizarea de evenimente. Ai nevoie de un loc perfect pentru o intalnire de afaceri ? Esti binevenit la mesele de la parter. Esti si nefumator ? Exista un loc special pentru tine, jos in beci unde au loc si degustarile de vinuri si branzeturi olandeze.


Va spun, locul asta este perfect si mai mult iti creaza automat o stare de bine. Van Gogh este iluminat cu gust si mai ales intr-un mod bine gandit. Razele rasfrante din candelabrele subtiri se imbina cu becurile de la bar avand drept rezultat o lumina calda care te binedispune automat.


Mesele sunt mutate destul de des in functie de numarul clientilor. Se lipesc, se separa, se aduna, se inmultesc. Orice numai sa incapa toata lumea. Si trebuie sa recunosc – au un flux de invidiat. Poate acesta este si motivul pentru care refuza sa faca rezervari. Lucru care, personal, ma scoate din sarite.


Plin de straini, automat localul practica preturi putin peste medie. Produsele sunt insa fara cusur. Vinul la pahar incepe de la 10 lei, berea costa intre 6 si 14 lei, un cocktail incepe de la 14 lei, iar un fel de mancare e 20 si 26 lei. Recomand supa crema de brocoli care vine intr-un bol imaculat insotit de crutoane. Mmm, delicios!


Ah, sa nu uit de faimosul si deliciosul tiramisu. Este printre cele mai bune incercate de mine pana acum, asa ca merita aportul caloric cat si pretul piperat.


Van Gogh este o cafenea sic perfecta pentru intalniri de afaceri sau bere cu prietenii. Singurul inconvenient este dat de lipsa sistemului de rezervari, insa daca sunteti dispusi sa asteptati sfertul academic la bar, cu siguranta veti gasi o masa.

Grand Café Van Gogh

Smardan 9

 

Cititi si parerea celor de la goingout.ro despre Grand Cafe Van Gogh

Tags:
Van Gogh
cafenea
tiramisu
Lipscani
Bucuresti
degustare vinuri
branzeturi olandeze
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Sali de escalada in Bucuresti Experiente

    Sali de escalada in Bucuresti

    09.10.2015

    In ultima vreme salile de escalada s-au inmultit in Bucuresti, dovada ca am inteles si noi, intr-un final, ca acesta este un sport foarte placut si recomandat la orice varsta. Ca sa nu mai spun ca...

    mai mult
  • Ce facem de 1 mai in Bucuresti Restaurante

    Ce facem de 1 mai in Bucuresti

    01.05.2014

    Ne-a cam speriat prognoza meteo de 1 mai. Peste tot auzeam sau citeam de ploi, furtuni si alte razbunari ale naturii, insa astazi ne-am trezit c-un cer mai senin ca privirea unui copil cu dulciuri....

    mai mult
  • Omra Elias, paradisul vegetarian Restaurante

    Omra Elias, paradisul vegetarian

    14.05.2013

    N-aveam de gand sa mananc in oras, pur si simplu trecand pe istorica strada a Occidentului mi-a atras atentia o frumoasa casa impodobita de pe la sfarsitul secolului trecut. Placuta cu numele...

    mai mult
  • Top 3 restaurante vegetariene in Bucuresti Secrete

    Top 3 restaurante vegetariene in Bucuresti

    18.02.2013

    Restaurantele vegetariene din Bucuresti pot fi numarate pe degetele de la o mana. Multe s-au inchis si altele noi nu dau semne sa apara. Va prezentam mai jos trei restaurante vegetariene in...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare