Guaran – T Slim Capsule – slabeste usor si fara revenirea kilogramelor

Cine s-a luptat mereu cu kilogramele in plus stie cat este de dificil si anevoios procesul de slabire. Atunci cand crezi ca ai dat jos cateva kilograme, nu dureaza mult si revin la loc, de multe ori intr-un numar mai mare decat cel initial. In acest ritm este cam greu sa-ti mentii o greutate ideala pentru tine. Dietele restrictive si exercitiile obositoare la sala de fitness sunt si asa greu de tinut, iar satisfactia este de scurta durata din moment ce revii la vechile obiceiuri alimentare. Cu noul produs Guaran – T Slim slabirea chiar nu a fost niciodata mai usoara.
 
V-ati dat deja seama ca ingredientul de baza al acestui supliment dietetic este binecunoscuta Guarana. Aproape ca nu exista produs dietetic care sa nu contina macar o cantitate mica din acest ingredient special pentru pierderea kilogramelor. Nu va ganditi ca produsul functioneaza doar pe baza unui singur ingredient, dimpotriva. Nu aveti idee cat de multe alte ingrediente mai contine si inca toate naturale 100%, pentru a obtine cele mai bune si sigure rezultate. In cazul de fata, ne dorim toti o slabire usoara si sanatoasa. De ce ar fi asa deosebit acest supliment cand pe piata mai exista sute? Imi este usor sa raspund la aceasta intrebare. Avand in vedere ca majoritatea ingredientelor sunt unice fata de restul produselor de genul si ca mai sunt si de natura vegetala 100%,  iata ca produsul descoperit de mine pormite o slabire usoara si fara efect yo-yo fara a renunta la vechile obiceiuri alimentare si asta pentru ca imbunatateste functionarea organismului din toate punctele de vedere. Nu cred ca suna rau sa poti slabi intr-o luna pana la 15 kilograme in functie de propriul organism si stilul de viata.
 

Ce alte ingrediente mai stau la baza lui Guaran –T Slim si ce beneficii aduc ele?

Ati vazut si anterior ca produsul nu are in vedere doar o slabire de moment, ci va imbunatateste sanatatea, eradicand astfel cauzele care au dus la ingrasare. Doar asa vei fi sigur ca nu se reintorc vechile kilograme. Nu asta ne dorim toti? Sa vedem si ce ingrediente se ascund in spatele suplimentului natural:
  • Seminte de Guarana
  • Extract de Garcinia Cambogia
  • Extract de ceai verde
  • Flori de portocal salbatic
  • Extract de Ortosiphon
  • Pulbere de papadie
  • Pulbere din frunze de Aloe Vera
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

*De multe dintre aceste ingrediente nu am auzit sa mai fie intalnite si la alte suplimente dietetice, dar un lucru este cert si anume ca actioneaza pe 3 directii principale ca sa obtii rezultate bune si de durata, respectiv:
- accelereaza arderea grasimilor
- asigura necesarul de vitamine si minerale
- revigoreaza organismul
- sunt un boost de energie pentru intreaga zi
 
 
Nu este un produs oarecare. Acesta este testat in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si ISO 22000. In plus este si notificat de catre Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului – S.N.P.M.A.P.S. Nu mai este niciun dubiu ca produsul nu ar fi sigur pentru sanatate.
 
Un produs testat clinic si certificat nu putea sa nu aduca cat mai multe beneficii dintre care:
  • Accelereaza metabolismul
  • Transforma grasimile in energie
  • Scade nivelul colesterolului si productia de trigliceride
  • Ofera nutrientii necesari organismului
  • Regleaza nivelul de zahar din organism
  • Stimuleaza regenerarea celulara
  • Energizeaza si tonifiaza

Daca va intrebati cum este posibil sa slabesti 15 kilograme intr-o luna, iata cum:
- 0,5 kg pe zi, in primele 2 saptamani
- 5 kg pe saptamana
- 15 kg intr-o luna  

Cum se utilizeaza Guaran –T Slim?

Suplimentul este sub forma de capsule, care se iau cate 2 zilnic cu 1 pahar de apa plata, respectiv dimineata si seara, dupa mesele principale. O cutie contine 30 de capsule, deci ar ajunge pentru 2 saptamani doar. Nu sunt efecte secundare atata timp cat nu se depaseste doza zilnica recomandata. Astfel nu-ti va fi afectat sistemul nervos si cardiovascular.
 
Am spus anterior ca produsul va permite sa mancati absolut orice fara a renunta la obiceiurile alimentare vechi. As spune ca se potriveste foarte bine cu dieta cu de toate. Mananci cand vrei si ce vrei, dar ideea este sa nu termini tot din farfurie. Se merge pe principiul mananca des, dar cate putin din fiecare. Asa nu te vei infometa si vei slabi rapid si sanatos. Pentru ca mancarea sa fie si mai gustoasa, nu uitati sa utilizati la fiecare masa ierburi aromatice. Poate nu stiati dar va ajuta sa va detoxifiati si sa slabiti si 4 kg in 2 saptamani. Chiar este un plus in dieta cu acest supliment, pentru rezultate si mai bune.
 
Mancarea ca mancarea, dar nu uitati de hidratare. Doar asa veti slabi rapid, eliminand toxinele din organism si imbunatatind procesele digestive. Recomand 2 litri de apa zilnic cu lamaie, iar daca va vine greu mai este si varianta sucurilor naturale dietetice. Va trebuie un blender si fructele preferate si veti slabi frumos si va veti hidrata corespunzator.

De unde cumpar Guaran – T Slim? Cat este de eficient dupa spusele utilizatorilor?

Iata ca acest produs a ajuns si la noi in Romania, el fiind destul de cunoscut in afara. Cu toate ca este natural 100% nu poate fi gasit inca in farmacii si plafare, dar il puteti comanda online strict de pe pagina oficiala, ca sa evitati contrafacerile. Este foarte simplu. Trebuie sa completezi un formular de comanda cu datele personale, iar un operator o sa va contacteze ca sa-i confirmati comanda. In cateva zile produsul va ajunge la tine, iar plata se face la sosire. Pretul este uimitor de mic. Chiar am ramas surprinsa placut. Ma asteptam sa fie mult mai mare, avand in vedere ca este un produs eficient si natural. Daca va uitati pe pagina oficiala, o sa vedeti ca producatorii au 2 oferte de pret. Daca cumparati 1 cutie, veti plati 129 Lei, in loc de 200 Lei cu ajutorul reducerii, iar daca achizitionati 2 cutii ca sa va ajunga pentru 1 luna de zile, veti plati 189 Lei, in loc de 400 Lei. Consider ca este o afacere buna. Dar trebuie sa va grabiti, intrucat stocurile sunt limitate, iar produsul este foarte cautat din cate am observat.  

Am citit prea multe pareri ale utilizatorilor ca sa-mi dau seama cat este de eficient produsul. A ajutat atat femei cat si barbati, iar unii chiar cu probleme grave de obezitate sau mancat compulsiv pe fond emotional. De asemenea, am observat ca majoritatea au putut slabi intr-o luna peste 8 kilograme fara sa renunte la stilul de viata caracteristic, dar au mai spus ca au combinat produsul si cu putina miscare si cu un regim alimentar mai sanatos, dar fara sa se abtina de la mancare. Deci se poate slabi cu Guaran – T Slim. Poti incerca si tu sa te convingi! Dar o spun si producatorii si o spun si eu, rezultatele depind si de organism si de stilul de viata. Nu va bazati in totalitate doar pe acest produs.
 
Pentru a creste si mai mult eficienta produsului deja dovedita, luati exemplul utilizatorilor si faceti si putina miscare. Daca urati exercitiile fizice, va recomand sa practicati inotul sau alergatul pentru arderea caloriilor. Nimic nu e mai usor decat sa slabesti practicand ceva distractiv, care sa va dea un tonus bun si o stare buna de spirit pentru tot restul zilei. Inotul va ajuta sa va sculptati tot corpul, iar alergatul doar partea inferioara a corpului. Depinde ce va place.
 
Este cineva care a utilizat pana acum Guaran – T Slim? A avut rezultate bune? Da-ne o parere!

 

Comanda acum la pret promotional!

 

COMANDA ACUM

Tags:
guaran t slim
capsule slabire
slabire usoara
slabire sanatoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • cornel mocanu
    1. cornel mocanu 04.10.2017 17:49

    numai prostii..

  • Dinculescu
    2. Dinculescu 08.06.2018 11:58

    Am inceput sa folosesc thermacuts de aproape o saptamana si observ ca am o tare de energie mai mare si un apetit mai mic pentru mancare. Sper ca in curand sa incep sa dau jos si din kilogramele care sunt in plus.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare