Gustari care te ajuta sa slabesti

Multi dintre noi fac greseala de a taia orice gustare intre mese, in incercarea de a slabi. Nimic mai gresit. Cate dintre dietele voastre nu au specificat concret gustari intre mese ? Cand intelegem ca slabim daca mancam corect nu daca ne abtinem de la orice ?

Exista anumite gustari care te ajuta sa slabesti si incep sa le enumar imediat ce explic cum ne ajuta gustarile sa ne stapanim poftele. Si ce pofte ne mai apuca atunci cand sunt la dieta...Inapoi la gustarile noastre, sunt extrem de eficiente deoarece ne ajuta sa nu mai mancam excesiv la mesele principale. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Scopul e sa ai o gustare cam la 3 ore dupa masa, evident trebuie sa stii si ce sa rontai. In topul gustarilor care te ajuta sa slabesti nu stau ciocolatelele sau chipsurile, oricat ne-am dori. Migdalele in schimb, fac diferenta si ne ajuta sa slabim. O mana de 12-15 migdale asigura mare parte din necesarul de calciu si sunt bune pentru inima.

 

Daca sunteti ciocoholice, ar fi o idee delicioasa sa combinati migdalele cu 2 patratele de ciocolata neagra, cu cel putin 70% cacao. Dupa cum scriam si ieri, ciocolata neagra are o multime de beneficii. Si nucile sunt bune ca gustare deoarece contin acizi grasi omega 3 de care nu ne putem lipsi niciodata. 

 

 

Daca va plac gustarile puteti include in meniu si fructe. Sunt bogate in fibre si vitamine. O alegere excelenta o reprezinta bananele - evident daca nu suferiti de vreo forma de diabet. Contin mult potasiu si ajuta implicit si la scaderea tensiunii arteriale. Puteti alege si fructe de padure ca gustare datorita antioxidantilor care asigura aproape intreg necesarul zilnic al organismului. 

 

In caz ca nu sunteti acasa la ora gustarii, trebuie sa va mobilizati putin si sa alegeti niste  alimente care pot fi transportate. O idee ar fi covrigeii din faina integrala sau un iaurt. Este important si ce beti nu doar ce mancati asa ca, in timp ce sunteti in oras, incercati sa va feriti de caloriile lichide.

 

Cu alte cuvinte renuntati la cafeaua cu lapte, care poate contine pana la 500 de calorii daca mai are si frisca si alte siropuri si incercati sa beti apa. Sau fresh de portocale. 

Tags:
Gustari care te ajuta sa slabesti
fructe
migdale
alimentatie sanatoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare