Horoscop 10 aprilie 2013

Zodiac 10.04.2013 Jeanette

Prin amabilitatea colegelor de la Hotcity.ro, sfaturile pentru ca aceasta zi sa iasa cat mai bine!

berbec

berbec

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Este o perioada foarte buna sa incepi un nou proiect, asa ca renunta la tot ce e vechi si concentreaza-te pe nou. Nu pierde timpul analizand prea mult ceea ce ar trebui sa faci fara sa pui nicio idee in miscare. Odata ce vei incepe, este important sa stii cum sa sustii totul pentru a maximiza potentialul.

 

taur

taur

Nu lasa frica sa stea intre tine si obiectivele tale. Ideile tale nu sunt nici riscante nici impulsive, deoarece ai analizat totul foarte bine. Mergi inainte cu determinare si ia fiecare pas pe rand. Increderea va creste cu timpul.

 

gemeni

gemeni

Incearca sa stai mai mult in preajma celor pe care stii ca te vor face sa te simti mai bine. Nu ai niciun motiv sa te izolezi si sa intri in depresie cand stii ca sunt persoane carora le-ar placea sa aiba vesti de la tine. Nu te mai gandi ca sunt prea ocupate sa te asculte, nu pot sa presupuna ca ai nevoie de companie.

 

rac

rac

Vei avea anumite conflicte personale in legatura cu rolul tau profesional in lume. Alte persoane ar putea avea niste pretentii ce te vor scoate din zona de confort. S-ar putea sa nu vrei sa demarezi nimic pana cand vei realiza ca dezvaluirea vulnerabilitatii este o optiune mult mai buna decat sa nu o arati deloc.

 

leu

leu

Esti mereu ocupata, iar succesul ar putea parea departe. Acest lucru se poate intampla din cauza ca mereu tanjesti dupa altceva. Este bine sa fii atrasa mereu de ceva nou, atat timp cat nu te impiedica sa traiesti in prezent.

 

fecioara

fecioara

Oricine va crede ca nu poti sa te detasezi, inseamna ca nu te cunoste prea bine. Esti o persoana puternica, chiar daca nu o demonstrezi mereu. Vei trece printr-o descoperire emotionala importanta, asa ca va trebui sa apelezi atat la intuitie, cat si la logica. Invata sa te descurci cu ambele lumi si vei fi mai mult decat satisfacuta.
 
Citeste mai departe horoscopul din 10 aprilie 2013 pe hotcity.ro
Tags:
horoscop
10 aprilie 2013
hotcity.ro
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Horoscop 25 iunie Zodiac

    Horoscop 25 iunie

    25.06.2013

    berbec Astazi esti determinata sa iti atingi obiectivele si nu ai de gand sa incetinesti ritmul, chiar daca cineva iti sta in cale. Din pacate, o confruntare directa nu este intotdeauna o...

    mai mult
  • Horoscop 17 iunie Zodiac

    Horoscop 17 iunie

    17.06.2013

    berbec Esti foarte entuziasmata de noile tale obiective si esti dispusa sa faci aproape orice pentru a le atinge. Daca este nevoie sa treci cu vederea peste anumite restrictii, nu ezita. Chiar...

    mai mult
  • Horoscop 22 mai 2013 Zodiac

    Horoscop 22 mai 2013

    22.05.2013

    berbec Esti dispusa sa spui tot ce iti trece prin minte, dar la sfarsitul zilei ti-ai putea dori sa nu fi spus chiar atat de multe. Chiar daca tu crezi ca ideile tale sunt bune, cel mai bine...

    mai mult
  • Horoscop 20 mai 2013 Zodiac

    Horoscop 20 mai 2013

    20.05.2013

    berbec Astazi vei avea parte de cateva tensiuni minore. Cineva apropiat de tine, probabil ca partenerul de viata sau un membru al familiei, incearca sa te convinga sa adopti un anumit...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare