Horoscop 13 mai 2013

Zodiac 13.05.2013 Jeanette

berbec

berbec

In ciuda oricaror sentimente contrare, este clar ca vrei succesul. S-ar putea sa te implici intr-un proiect de grup ce va necesita mult timp si efort. Toate indiciile arata ca va merita totul. Continua sa muncesti acele ore lungi, chiar daca acest lucru inseamna sa stai streaza toata noaptea. In cateva luni iti vei putea recupera somnul si vei fi si linistita financiar.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

taur

taur

Poti face orice iti propui, iar aceasta atitudine pozitiva iti va aduce o schimbare revigoranta. Este cu siguranta mult mai usor sa treci prin viata cu zambetul pe buze. Oamenii aleg singuri daca vor sau nu sa fie fericiti si felicitari tie ca ai facut alegerea buna. Vei avea parte de succes odata ce crezi in acest lucru.

 

gemeni

gemeni

Simte-te libera sa rupi legatura de anumite persoane. Te simti depasita din punct de vedere emotional, deoarece ai investit prea mult din tine in vietile altora si nu vei realiza cat de mult te costa decat daca scapi de tot acest "bagaj" inutil. Stai mai putin la telefon si mai mult in cada.

 

rac

rac

Nu fi surprinsa daca te vei intalni cu un prieten sau coleg mai vechi. Aceasta intalnire ar putea sa aiba un efect dramatic odata ce vei reflecta asupra vietii tale si vei realiza ca nu esti pe deplin multumita ccat de departe ai ajuns si cu directia in care te indrepti. Acest prieten ar putea sa iti dea anumite indicii despre un alt drum. Poate a sosit momentul sa il schimbi.

 

leu

leu

S-ar putea sa ti se ceara sa mai incetinesti ritmul. Fie ca vine sub forma unei amenzi din cauza vitezei sau a unei zgarieturi din cauza ca ai alunecat, va trebui sa iei in considerare acest mesaj. Cheia pentru tine este sa nu devii prea emotionala odata ce te vei mai linisti. Este pentru binele tau, asa ca nu te mai plange.

 

fecioara

fecioara

Impartaseste-ti abilitatile. Vei descoperi ca odata ce iti vei asuma rolul de profesor, vei invata mai multe astfel decat prin a-ti pastra cunostintele acumulate numai pentru tine. Vei fi provocata cum nici nu te-ai gandit. Poate chiar vei fi nevoita sa faci anumite cercetari atunci cand vor aparea intrebari ale caror raspuns nu le stii.

 

Tags:
horoscop
13
mai
2013
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Salata Romaneasca de Mai Retete fara carne

    Salata Romaneasca de Mai

    26.05.2014

    Intotdeauna m-am intrebat de ce bucatarii sef romani nu se aventureaza mai mult cand vine vorba de gastronomia traditionala. N-am observat prea multa joaca in bucaratia chef-ului roman de renume,...

    mai mult
  • Horoscop 25 iunie Zodiac

    Horoscop 25 iunie

    25.06.2013

    berbec Astazi esti determinata sa iti atingi obiectivele si nu ai de gand sa incetinesti ritmul, chiar daca cineva iti sta in cale. Din pacate, o confruntare directa nu este intotdeauna o...

    mai mult
  • Horoscop 17 iunie Zodiac

    Horoscop 17 iunie

    17.06.2013

    berbec Esti foarte entuziasmata de noile tale obiective si esti dispusa sa faci aproape orice pentru a le atinge. Daca este nevoie sa treci cu vederea peste anumite restrictii, nu ezita. Chiar...

    mai mult
  • Horoscop 22 mai 2013 Zodiac

    Horoscop 22 mai 2013

    22.05.2013

    berbec Esti dispusa sa spui tot ce iti trece prin minte, dar la sfarsitul zilei ti-ai putea dori sa nu fi spus chiar atat de multe. Chiar daca tu crezi ca ideile tale sunt bune, cel mai bine...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare