Horoscopul japonez si grupa de sange

Secrete 21.03.2013 Jeanette

Am consultat horoscopul chinezesc, l-am studiat pe cel european, dar tot nu suntem multumite. Am decis sa mergem pana la capat, sa rascolim toate zodiacele posibile, iar acum a venit randul celui japonez sa fie analizat. Deci verificati-va repede grupa de sange si sa vedem ce ne spun japonezii.

Horoscopul japonez si grupa de sange O


Persoanele care au grupa de sange O sunt in general persoanele care se afla in orice grup in centrul atentiei. Ei sunt sufletul petrecerii, persoanele care dau tonul si cei fara de care nici o petrecere sau iesire nu ar avea farmec.
Poate si de aceea, persoanele ce au grupa sanguina O au atat de multa incredere in ele si reusesc sa iasa cu bine din niste situatii care pe altii i-ar lasa rusinati si umiliti.
Creativitatea si farmecul de care dau dovada cei cu grupa O ii vor recomanda pentru functii de conducere, iar incapatanarea si determinarea de care dau dovada nu vor fi decat motive in plus pentru a le incredinta postul cel mai inalt.
Detin capacitatea unica de a influenta starea celorlalti, reusind sa ii faca pe cei din jur fie sa se simta relaxati si lipsiti de griji, fie din contra motivati si dornici de munca.
Tocmai pentru ca indivizii cu grupa de sange O se bucura de imaginea unor persoane iubite de toata lumea, atunci cand au momente proaste in care latura mai putin placuta a personalitatii lor iese la iveala, cei din jur tind sa se simta tradati.
Per total insa, cei cu grupa de sange O sunt persoane placute care reusesc sa imbogateasca perspectiva si viata celor din jurul lor.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In general, persoanele care au grupa de sange A sunt indivizi calmi, maturi si foarte seriosi.


Ei sunt genul de oameni la care te gandesti atunci cand ai nevoie de ajutor intr-o problema grava.

Intr-o situatie de criza la serviciu sau in familie, ei vor fi primii la care cei din jur vor apela, fie doar si pentru ca ei reusesc sa isi mentina calmul chiar si in cele mai extreme situatii.

Pentru ca sunt niste persoane puternice si de incredere, oamenii ce au grupa sanguina A, vor fi in permanenta inconjurati macar de cateva persoane nesigure care au nevoie de o figura puternica care sa ii ghideze in viata.

Persoanele ce au grupa de sange A isi vor face intotdeauna planuri detaliate cu ce urmeaza sa faca si chiar sa spuna in orice situatie care li se pare probabila sau macar posibila. Isi fac griji pentru sute de scenarii de groaza, care pentru ei nu sunt doar posibile ci inevitabile si de aceea sunt atat de calmi cand chiar se intampla ceva.

Pentru ca sunt genul de persoane care planifica totul si isi tin sub control emotiile, cei din jur ii pot percepe drept oameni reci si impasibili, incapabili de afectiune.

Nimic mai fals din moment ce indivizii cu grupa de sange A, sub infatisarea rece sunt niste persoane fragile si sensibile care se simt ranite de cele mai nevinovate remarci.

Cititi si horoscopul japonez grupa de sange B si horoscopul japonez grupa de sange AB, pe hotcity.ro
 

Tags:
hotcity.ro
grupa de sange
horoscop japonez
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Grupa de sange iti dicteaza regimul alimentar - afla totul aici! Diete speciale

    Grupa de sange iti dicteaza regimul alimentar - afla totul aici!

    18.06.2018

    Exista atat de multe diete la tot pasul incat este dificil sa alegi una care sa ti se potriveasca. Important nu este sa alegi cea mai simpla dieta, ci una care sa fie potrivita cu organismul...

    mai mult
  • 3 alimente care iti distrug tenul News

    3 alimente care iti distrug tenul

    16.12.2013

    Toti banii cheltuiti pe produse cosmetice care ne scapa de acnee, de riduri sau de alte probleme cu pielea ar putea fi mai bine cheltuiti pe o dieta sanatoasa care sa aiba grija si de tenul nostru....

    mai mult
  • Horoscop 22 mai 2013 Zodiac

    Horoscop 22 mai 2013

    22.05.2013

    berbec Esti dispusa sa spui tot ce iti trece prin minte, dar la sfarsitul zilei ti-ai putea dori sa nu fi spus chiar atat de multe. Chiar daca tu crezi ca ideile tale sunt bune, cel mai bine...

    mai mult
  • Horoscop 20 mai 2013 Zodiac

    Horoscop 20 mai 2013

    20.05.2013

    berbec Astazi vei avea parte de cateva tensiuni minore. Cineva apropiat de tine, probabil ca partenerul de viata sau un membru al familiei, incearca sa te convinga sa adopti un anumit...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare