Nu stii ce sa mai gatesti la cina? Incearca orezul cu piept de pui si portocale, se face usor si este cu adevarat delicios.
Cum se prepara?
Ingrediente:
- 3 bucati de piept de pui fara piele;
- o ceasca de suc de portocale;
- 3 linguri de miere;
- 5 linguri de sos de soia light;
- 1 lingura otet alb;
- 4 catei de usturoi pisati;
- o lingurita de ghimbir dat pe razatoare;
- un sfert de ardei iute rosu tocat mic;
- ceapa verde si seminte de susan pentru ornat;
- o cana de orez;
- sare si piper;
- feliute de portocale.
Citeste si Pui cu ananas si portocale.
Mod de preparare:
1. Fierbe orezul.
2. Pune intr-o tava putin ulei si bucatile de pui, taiate mai mic, date cu putina sare si piper in prealabil.
3. Amesteca intr-un vas sucul de portocale cu mierea, sosul de soia, otetul, usturoiul, ghimbirul si ardeiul iute. Pune acest amestec peste bucatile de piept de pui.
4. Baga tava la cuptor pana cand bucatile de piept de pui se rumenesc bine.
5. Serveste mancarea cu orez, ornata cu felii de portocale, ceapa verde tocata marunt si seminte de susan.
Pofta buna!
Sursa: wellplated.com
Calculator
Planifica-ti meniulIntreaba specialistul
prev
next
Adreseaza o intrebare
-
Dietetik raspunde
Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...
-
Andra Chirnogeanu
Fitness trainer Fitcurves