In asteptarea Sarbatorilor

Blog 11.04.2012 Otilia Ignat

Aproape ca am ajuns la jumatatea Saptamanii Mari. Suntem in asteptarea sarbatorilor si facem pregatiri pentru Duminica Pastelui.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Este o perioada speciala in toate casele, pentru ca in asteptarea Sarbatorilor casa, mintea si sufletele trebuie sa se primeneasca, sa se curete si sa lase loc bucuriei. Daca esti in plina campanie de curatenie de primavara ia in calcul faptul ca spalatul ferestrelor si scuturatul covoarelor sunt un excelent exercitiu de fitness. Cu alte cuvinte: slabesti cu pamatuful de praf in mana! Include in categoria miscare in aer liber si cursele in piata dupa verdeturi de primavara, iar Saptamana Mare este perfecta pentru o dieta de detoxifiere. O dieta care alina si sufletul si trupul! 

Alegerea meniului pentru masa de Paste, poate sa fie dovada ca ai inteles principiile vietii sanatoase. Temelia trebuie sa fie legumele, fructele si grasimile sanatoase. In plus, masa de Paste este un eveniment nu prin ingrediente folosite, ci prin dragostea si bucuria de a pregati mancaruri speciale. Nu cantitatea, ci calitatea, nu numarul felurilor de mancare, ci gustul, aromele si culorile din farfurie fac diferenta intre o masa obisnuita si masa din Duminica de Paste.

Alege fripturi sanatoase, cat mai multe legume si verdeturi, nu uita de branzeturi si bucura-te de binefacerile oualelor. Nu bunatatile de pe masa de Paste sunt pretextul Sarbatorilor, ci bucuria de a fi impreuna cu cei dragi si placerea de a bucatarii sanatos.

Exact pentru placerea de a fi impreuna, asteptam si noi, impreuna cu tine Sarbatorile!

Spor la treaba!

Tags:
In asteptarea Sarbatorilor
masa de Paste
saptamana Mare
friptura de miel
alimentatie sanatoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare