Indonezienii scapa de stres printr-un masaj cu serpi

Nu vorbim aici de orice fel de serpi, ci de pitoni – cei de talie mica incep de la 1 metru, cei de talie mare ajung la 10 metri. Da, indonezienii scapa de stres printr-un masaj cu serpi. Cum reusesc sa se relaxeze intr-o astfel de ipostaza, va explic imediat.

Amatorii, putini dar curajosi, prefera sa inlocuiasca mainile calde ale maseurilor cu pielea rece a pitonilor lungi de 2 metri. Intr-un reportaj realizat de AFP, un corporatist indonezian in varsta de 31 de ani, spune ca senzatia e unica si masajul cu serpi ii invadeaza trupul cu un val de adrenalina. Omul sta intins pe masa, imbracat doar in boxeri si acoperit de trei pitoni care il maseaza. Serpii au si nume: Jasmine, Muscle and Brown.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In timpul masajului “relaxant” serpii i se incolacesc in jurul gatului, i se plimba pe spate si, ocazional, mai scot si limba amenintator. Sesiunea e supervizata de 2 maseuze care au grija ca serpii sa nu ramana nemiscati pe saracul om. Trebuie spus ca pitonii au gurile inchise cu banda adeziva- unde o fi Protectia Animalelor din Indonezia?

Un astfel de masaj cu serpi dureaza 90 de minute si costa 43 de dolari.
 
 

La centrul de masaj din Bali masajele aparte sunt la ordinea zilei. Un alt masaj este facut de un specialist imbracat intr-un costum de gorila. Daca preferati, puteti avea parte si de un masaj intr-o cada cu bere, in timp ce savurati un pahar.
 
In caz ca nu va tenteaza un masaj cu serpi, spuneti-ne ce masaj ati face la orice ora din zi si din noapte?

 

Tags:
Indonezienii scapa de stres printr-un masaj cu serpi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare