Acord de confidentialitate

Politica de confidentialitate Dietetik.ro 

Uzina de Net, compania care gestioneaza site-ul si serviciul Dietetik.ro este o companie responsabila, care pastreaza cu strictete date si informatiile pe care le oferiti prin intermediul acestui website. Prin acest document va informam asupra bunelor noastre practici in domeniul colectarii si gestionarii de date personale, si va asiguram inca o data ca practicile noastre respecta toate normele legale din domeniu, respectand in totalitate recomandarile IAB Romania.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, 
Uzina de Net,

ca administrator al site-ului Dietetik.ro, pe care il vizitati in acest moment, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii acestor date este de a asigura utilizatorilor Dietetik.ro un serviciu online performant.

1. Administrator
Site-ul Dietetik.ro este administrat de

Uzina de Net

, companie romaneasca, avand sediul in Bucuresti,

Strada Turturelelor nr 11B, camera 101, sector 3. Pentru orice informatii despre confidentialitatea informatiilor pe care le introduceti pe Dietetik.ro, va invitam sa ne scrieti la adresa confidentialitate@dietetik.ro.

2. Informatii culese de Dietetik.ro despre Dvs.
Dietetik.ro culege doua tipuri de informatii despre dvs: datele pe care ni le furnizati direct, necesare la inscrierea ca utilizator Dietetik.ro, precum si date despre activitatea dvs pe site, colectate in mod automat de catre programele de statistica web integrate pe site-ul Dietetik.ro.

Dietetik.ro este un site care va ofera informatii despre diete, produse alimentare, si diferite forme de sport, precum si informatii despre posibilele efecte pe care acestea le pot avea asupra sanatatii si formei fizice a persoanelor care le utilizeaza. In acelasi timp, Dietetik.ro le ofera utilizatorilor posibilitatea de a personaliza informatiile primite, precum si de a-si calcula, la nivel informativ, fluxul de calorii, acumulate sau pierdute, in urma consumului de alimente sau a exercitiului fizic. Pentru aceste servicii, Dietetik.ro le cere utilizatorilor date demografice (varsta, sex, mediu urban/rural), date informative despre conditia fizica (inaltime, greutate, dimensiuni), precum si date despre comportamentul alimentar si despre activitatea fizica/sportiva. Aceste date sunt folosite pentru a personaliza informatiile oferite utilizatorilor.

In plus, atunci cand vizitati orice site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs: ora accesarii, paginile accesate, durata vizitei s.a.m.d. Dietetik.ro inregistreaza, ca majoritatea site-urilor, aceste informatii, si le analizeaza pentru a va imbunatati experienta pe site, pentru a imbunatati accesul la cele mai folosite sectiuni, etc. Aceste informatii nu sunt folosite pentru a va identifica personal, ci sunt folosite in mod anonim pentru a determina folosirea generica a site-ului Dietetik.ro

3. Cum foloseste Dietetik.ro informatiile colectate pe site
In functie de modul in care sunt colectate, Dietetik.ro foloseste informatiile despre utilizatori in urmatoarele moduri:
- Informatiile colectate direct de la utilizatori, adica datele pe care le completati pe site pentru a va inscrie ca utilizator pe site – adica: date demografice (varsta, sex, mediu urban/rural), date informative despre conditia fizica (inaltime, greutate, dimensiuni), precum si date despre comportamentul alimentar si despre activitatea fizica/sportiva, devin parte a unui cont de utilizator pe Dietetik.ro, pe care il veti putea folosi in viitor pentru a va administra experienta personalizata pe site-ul Dietetik.ro. In cazul in care nu sunteti de acord sa aveti un cont pe Dietetik.ro , veti avea posibilitatea de a va sterge acest cont

- In mod exclusiv, in cazul in care v-ati exprimat expres acordul pentru asta, Dietetik.ro, respectiv
Uzina de Net

vor putea sa foloseasca datele oferite de dvs pentru a va informa despre noutati aparute pe Dietetik.ro sau despre

Uzina de Net

sau alte oferte ale partenerilor nostri. Daca v-ati exprimat initial acordul pentru asta, si v-ati razgandit, veti avea posibilitatea de a renunta la aceasta optiune odata cu stergerea contului pe Dietetik.ro.
- Informatiile din programele automate de statistica ale site-ului Dietetik.ro sunt folosite in mod exclusiv pentru analize statistice, si pentru a va imbunatati experienta pe site, pentru a imbunatati accesul la cele mai folosite sectiuni, etc. Aceste informatii nu sunt folosite pentru a va identifica personal, ci sunt folosite in mod anonim pentru a determina folosirea generica a site-ului Dietetik.ro.

4. Garantii ale pastrarii datelor personale in conditii de securitate si siguranta.
Confidentialitatea si protectia informatiilor pe care ni le oferiti sunt de importanta maxima pentru noi. Toate informatiile pe care ni le oferiti sunt stocate pe serverele Dietetik.ro in conditii de maxima securitate si siguranta, si nu vor fi folosite decat in scopurile declarate mai sus.

Uzina de Net

isi rezerva dreptul de a va solicita acordul, in mod expres, si pentru a folosi aceste date si informatii pentru alte activitati de marketing, insa niciodata nu va incepe aceste activitati fara acordul dvs. exprimat in mod explicit.

Dietetik.ro si

Uzina de Net

va asigura ca nu inchiriaza, nu vinde, si nu instraineaza, in nici un fel, datele indentificabile personal pe care ni le oferiti prin intermediul Dietetik.ro.

Pentru alte informatii privind politica Dietetik.ro, va invitam sa cititi si sectiunea “Termeni si conditii de utilizare a site-ului”.

Pentru mai multe detalii despre Dietetik.ro, va recomandam sa incepeti cu pagina “Despre Dietetik.ro

Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare