Despre dietetik.ro

Nu suntem un “site de slabit”. Nici “un site de retete”. Nu promitem slabiri rapide si nici o viata fara pata. Ce vrem noi este sa te ajutam sa traiesti, sa mananci si sa arati cat mai bine, in conditiile in care traim cu totii azi.

Nimeni nu poate manca doar produse bio, e un deziderat extrem de greu de atins. E aproape imposibil sa te abtii incontinuu de la toate bunatatile care-ti sunt dragi. Si nici nu e bine. Afecteaza psihicul. De la noi poti sa afli cum reusesti sa nu te ingrasi si sa nu te imbolnavesti, cumparand ce se gaseste in mod normal la supermarket, facand exercitii deloc complicate, lasand la o parte orice idee de procedura invaziva.

Secretul sta in “cum”, mai mult decat in “ce”. In primul rand, te ajutam sa afli exct ce efecte are ceea ce mananci. Ce plusuri si ce minusuri. Apoi, de la noi poti afla cat ar trebui sa mananci din fiecare, si cat de des. Si ce exercitii ti se potrivesc. Dar mai presus de toate, vrem sa nu te plictisim cu aceste informatii. De aceea tratam foarte multe subiecte cu umor. Fiindca e cea mai buna reteta de a nu ne deprima atunci cand aflam ca trebuie sa reducem drastic portia de ceafa de porc, alimentul nostru preferat. Sau ca cel mai sanatos pentru noi e spanacul, pe care l-am detestat din copilarie. E foarte important sa iti poti pregati singur masa. Fiindca atunci esti zeu si stapan pe ceea ce va asimila organismul tau. De aceea cei mai tari bloggeri “culinari” iti aduc retete pe care le-au facut cu propriile manute, la ei acasa.

Si poze la care iti lasa gura apa. Iti spunem ce restaurante ne-au placut, iti dam informatii scurte, zilnice, despre lucruri pe care nici nu ti le imaginai, despre banane, de exemplu. Sau despre apa de la chiuveta. Iar cand nu stii ceva, poti intreba unul dintre specialistii nostri.

Vrem sa fii sanatos si frumos, dar nu cu pretul bucuriilor culinare,n si nici cu pretul stresului. Vrem doar sa stii ce e bun pentru tine, cum poti face sa nu renunti la ce iti place si totusi sa duci o viata sanatoasa. De aceea, iti trimitem si newsletter si ne poti gasi si pe Twitter Dietetik sau pe Facebook Dietetik,  unde poti pune intrebari sau gasi ultimele articole. Te asteptam cu drag si la comentarii, parerea ta conteaza. O viata vesela si sanatoasa iti uram Echipa Dietetik.ro

Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare