Termeni si conditii

Conditii generale de utilizare a site-ului Dietetik.ro 

Prin folosirea siteului Dietetik.ro sau a siteurilor accesibile prin subdomeniile acestuia se considera ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni si aceste conditii. Ne rezervam dreptul sa modificam acesti termeni si aceste conditii oricand si de cate ori este nevoie, iar modificarile vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul acestei pagini.
In cazul in care nu sunteti de acord cu vreunul din termenii de mai jos, va rugam sa parasiti site-ul Dietetik.ro si sa nu il mai accesati.

1. Scopul de utilizare a site-ului
Acest site este gestionat de Uzina de Net, si se adreseaza cetatenilor romani, adulti, fiind destinat informarii lor despre diete, despre produse alimentare si posibilele lor efecte asupra sanatatii, si despre indicatori specifici standardizati precum Body Mass Index.
Dietetik.ro este un site exclusiv de informare in domeniul sanatatii. Desi echipa Dietetik.ro face tot posibilul pentru a oferi doar informatii corecte, de actualitate, si de a le afisa intr-un mod cat mai accesibil, toate materialele existente pe site au scop pur informativ si Dietetik.ro nu poate fi facut raspunzator pentru nici o dauna provocata utilizatorilor sai de folosirea acestor informatii. Informatiile disponibile pe Dietetik.ro  nu constituie obiectul unei consultatii medicale. In acest scop, va invitam sa discutati cu medical dvs. de familie sau sa consultati personal medical autorizat.

2. Furnizarea de date si informatii
Inregistrarea ca membru atrage obligatia utilizatorilor respectivi de a furniza date si informatii complete, exacte, actuale si reale despre acestia, cum ar fi: numele de utilizator, adresa de e-mail, adresa postala, precum si orice alte informatii care sunt solicitate pentru inscriere. Furnizarea de catre utilizatori a oricaror date si informatii false este interzisa, iar raspunderea in acest caz apartine respectivilor utilizatori si nu site-ului Dietetik.ro .
Utilizatorii site-ului isi asuma obligatia de a furniza informatii, ori de a completa, preciza sau actualiza informatiile prezentate, ori de cate ori acest lucru se impune (daca modificarile aparute pot afecta acuratetea serviciilor oferite) sau acest lucru le este solicitat de catre Dietetik.ro
Prin simpla lor inregistrare ca membri, utilizatorii respectivi accepta ca Dietetik.ro sa utilizeze si sa prelucreze datele personale transmise catre Dietetik.ro pentru prestarea serviciului.

3. Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Dietetik.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in aceasta conventie, datele personale furnizate de catre utilizatori. Datele personale furnizate de catre utilizatori sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor sale de catre Dietetik.ro .
In momentul crearii contului utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii suplimentare despre serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor.
Fiecare utilizator este de acord ca stergerea datelor sale personale va fi urmata de stergerea contului sau din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de Dietetik.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorul poate face o cerere in scris cu cerinta sa, pe care sa o trimita apoi fie prin posta scrisa la adresa Dietetik.ro, Strada Turturelelor nr 11B, camera 101, sector 3, Bucuresti, cu mentiunea "Pentru Dietetik.ro", fie prin formularul din pagina de contact a site-ului, de la adresa http://www.dietetik.ro/info/contact .

4. Website-uri externe
Dietetik.ro nu reprezinta in nici un fel continutul unui site pe care l-ati accesat prin intermediul siteului Dietetik.ro . Cand accesati un asemenea site trebuie sa intelegeti ca acesta este independent de Dietetik.ro si ca Dietetik.ro nu are control in nici un fel asupra continutul acestui site. Un link catre un site in cadrul siteului Dietetik.ro nu inseamna ca Dietetik.ro accepta sau este responsabil pentru continutul siteului respectiv.

5. Drepturi de autor
Marcile, siglele, precum si alte materiale apartinand partenerilor Dietetik.ro care sunt vizibile pe site sunt proprietatea acestora.

6. Limitarea obligatiilor
Dietetik.ro nu garanteaza functionarea neintrerupta si fara erori a siteului. De asemenea, Dietetik.ro  nu isi asuma nici o raspundere privind continutul oferit, prin intermediul Dietetik.ro , de catre terti, precum: specialisti nutritionisti, bucatari, sau simpli utilizatori ai site-ului. In aceste cazuri, responsabilitatea pentru continut ii apartine autorului si numai lui.

Pentru alte informatii privind politica Dietetik.ro, va invitam sa cititi si sectiunea “Confidentialitate”.

Pentru mai multe detalii despre Dietetik.ro, va recomandam sa incepeti cu pagina “Despre Dietetik.ro


7. Termeni de preluare a continutului Dietetik.ro


Materialele aparute pe acest site sunt proprietatea Dietetik.ro sau, in anumite cazuri, a partenerilor Dietetik.ro, conform legii.

Orice preluare de continut se poate face doar cu acordul prealabil al responsabililor Dietetik.ro (adresa de contact mariejeanne[at]dietetik.ro) cu exceptia urmatoarelor cazuri:

- Preluati maximum un paragraf din continutul nostru, trimitand in continuare cu link la pagina articolului de pe Dietetik.ro.

- Afisati pe site-ul dumneavoastra continut partial, preluat prin feed-ul RSS al Dietetik.ro prin intermediul unui widget

Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare