Ingheata celulita

Dietele de slabire rapida nu sunt o solutie pe termen lung. Am si o explicatie savanta pe intelesul tuturor. Cand slabiti celulele cu grasime nu dispar, doar se golesc. Asa ca exista pericolul sa revina la starea initiala imediat ce vor da de calorii. Cand nu mai ai ce face, ingheata celulita.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

O metoda revolutionara i-ar putea veni de hac celulitei. Este vorba despre criolipoliza, un procedeu care topesta grasimii cu ajutorul temperaturilor scazute.

Nu mai trebuie sa te gandesti la terifianta liposuctie si nici macar la alte interventii chirurgicale. Aparatele de criolipoliza au fost deja prezentate la Congresul mondial de medicina anti-imbatranire si au atras atentia specialistilor.

Scapi de celulita fara operatie sau dureri dar trebuie sa platesti un pret destul de mare pentru asemenea confort. Pentru o interventie eficienta, poti tine simultan dieta-anticelulitica.

 

O ora de sedinta de inghetat celulita costa 700 de euro.

 

Ca sa intelegem mai bine procedeul, inventatorii metodei au facut o paralale cu o bucata de unt. 'Daca puneti o bucata de unt la frigider, ea se intareste, fata de un pahar cu apa care se raceste doar. Acest lucru inseamna ca acesta tehnica actioneaza numai asupra grasimii, in timp ce alte procedee afecteaz? si celelalte tesuturi', spun inventatorii.

Cercetatorii sustin ca celulita este eliminata prin frig in 2 luni si aproximativ 30% din grasimea din zonele afectate este inlaturata intr-o singura sedinta.

 

Tags:
Ingheata celulita
dieta anticelulita
celulita
tratament celulita
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare