(P) Dermoingrijirea parului si a scalpului

Infrumusetare 07.03.2012 dietetik

Frumusetea si cresterea corecta a parului depind, inainte de toate, de starea scalpului. La nivelul dermului este localizata radacina firului de par constituita din celule vii si papila unde se gasesc vasele sangvine ce furnizeaza firului de par ingredientele nutritive necesare cresterii. sampoanele specializate din gama Pharmaceris H, create de catre Centrul de Cercetari stiintifice Dr. Irena Eris, ingrijesc efectiv parul asigurand echilibrul scalpului.

Structura firului de par
Un om tanar si sanatos are in medie 140 000 de fire de par. Partea libera a firului de par care se gaseste deasupra epidermului se numeste tija, iar partea de sub epiderm – folicul pilos. Bulbul se gaseste in foliculul pilos si este format din celule vii, iar tija – din celule moarte cheratinizate. Exista mai multe tipuri de par -  normal, uscat, gras sau deteriorat in urma coafarii. ingrijirea fiecarui tip de par necesita alegerea samponului corespunzator care normalizeaza starea scalpului si asigura protectia si regenerarea parului.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ce afecteaza aspectul parului?
Predispozitiile genetice, varsta si starea de sanatate a organismului sunt  factori interni care pot afecta conditia parului. Starea si aspectul parului se poate schimba in functie de conditiile climatice, de schimbarea anotimpurilor, de factorii mecanici (de ex. perierea parului) si chimici (de ex. vopsirea parului).

Multe probleme legate de conditia slaba a parului sau iritatia scalpului apar periodic. Ele pot fi cauzate de bolile suferite in trecut sau de schimbarea dietei.

parul degradat - parul sanatos

 

Garantia eficacitatii Pharmaceris H confirmata prin teste in vivo. Gama Pharmaceris H cuprinde sampoane cu eficacitate crescuta. Ameliorarea semnificativa a starii parului si scalpului a fost confirmata prin teste de aplicare si teste comparative efectuate de un laborator independent de cercetare.

Diminuarea ingrasarii scalpului
-35% samponul normalizant Pharmaceris H
-30% samponul unui brand concurent disponibil in farmacii

Garantia sigurantei Pharmaceris H confirmata prin teste in vitro pe modelul epidermic. Centrul de Cercetari stiintifice Dr. Irena Eris este unica institutie de acest gen din Polonia care efectueaza teste avansate si inovatoare pe modele tridimensionale ale pielii. Structura modelului epidermic creat in laborator si cea a epidermului uman este aproape identica. Stratul cornos reconstituit in conditii in vitro imita pe deplin bariera protectoare a pielii umane. Datorita acestui fapt, pe modelul epidermic se poate confirma daca produsul testat poate fi utilizat fara pericol pentru piele si nu cauzeaza iritatii.

Asigura-ti echilibrul scalpului cu sampoanele specializate Pharmaceris H


 
sampon anti-matreata pentru scalp seeboreic

sampon pentru scalp sensibil
sampon pentru par deteriorat si cu tendita de cadere
sampon normalizant pentru par gras si scalp seboreic
sampon anti-matreata pentru scalp sensibil


Sampoanele Pharmaceris au pH neutru. Sunt aprobate dermatologic si sunt disponibile in farmacii. Eficacitate si siguranta confirmata prin teste in vivo si in vitro.

Tags:
Lectia de frumusete
ingrijirea parului
sampon
Pharmaceris
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare