Interbelic – Barul din Gang

Interbelic e locul in care e musai sa te duci daca vrei sa te inveselesti pe data. Spatiul mic e aranjat cu talc, ca sa lase fiecarei mese intimitatea de care are nevoie. Locuri la discretie se gasesc doar seara in timpul saptamanii, week-end-ul fiind rezervat doar norocosilor care au pus din timp ochii si banii pe-o masa.


Atmosfera e foarte prietenoasa in Interbelic. Peretii arunca lumini galbene calde peste clientii pusi in dificultate in fata zecilor de cocktailuri din meniu. Tapetul aduce cu pozele ingalbenite de vreme si contine fragmente de ziar vechi, din care transpare inca o data numele barului.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Cireasa de pe tort nu e insa atmosfera sau designul si nici macar promtitudinea chelnerilor. Cirease de pe tort sunt barmanii. Cu o atitudine cool, haine la fel si zambet sturlubatic te abordeaza imediat ce ai comandat un cocktail.


Rasfoind meniul stufos m-am oprit la un Lemon Grass Cocktail la auzul caruia mi-a plouat instantaneu in gura. Atat mi-a fost. Cum a auzit comanda, chelnerul cu fes bej, lasat lejer pe ceafa m-a chemat la bar sa-mi explice procedeul de obtinere. M-a avertizat ca e destul de puternic, l-am asigurat ca ma descurc cu el si cu alte 3 si asa a inceput procedeul de preparare.


Am primit explicatii de la A la Z. Incepand cu firele de lemon grass pe care mi le-a frecat putin pe incheietura ca sa simt mai bine mirosul de lamaita si terminand cu berea de ghimbir pe care a turnat-o peste vodca ce astepta rece in shaker.
De asa tratament n-am mai avut parte niciodata. Deci servire, explicatii si promptitudine – 10 !


Atractia barului este un cocktail urias de 6 litri, din care poti bea cu 6 pana la 10 prieteni. Costurile sunt pe masura – 450 de lei. Dar merita experienta. Acum sunt in cautarea a inca 9 persoane care sa se bage la asa ceva.


Noaptea lounge-ul se tranforma in club iar basii curg pana departe pe lipscani. Interbelic e noul bar pe care trebuie sa il incercati !



 

Tags:
lemon-grass
cocktail
barmani cool
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Cum scapi rapid de 5 kilograme? Experiente

    Cum scapi rapid de 5 kilograme?

    16.05.2014

    Nu exista o reteta general valabila de slabit. Ce functioneaza la mine, nu va functiona niciodata exact la fel la tine, ba chiar ar putea sa te ingrase putin. Te intrebi cum iti pot explica, in...

    mai mult
  • 1 mai sau vacanta de vara Blog

    1 mai sau vacanta de vara

    30.04.2013

    Nu e nevoie de un prea fin simt de observatie ca sa ne dam seama ca este anormal de cald. Nebuni ca mine, care indura iarna romaneasca cu greu, se bucura, dar sub bucuria asta se ascunde un zambet...

    mai mult
  • Cocktail Dietetik Retete de bauturi

    Cocktail Dietetik

    30.04.2013

    A venit vara, chiar daca ne pregatim de vacanta de 1 mai. Pentru cei care-si amintesc ca ultimele primaveri au fost ploioase si destul de reci, e o veste buna: in sfarsit putem sa petrecem cu...

    mai mult
  • Bauturi trendy in 2013 Secrete

    Bauturi trendy in 2013

    28.03.2013

    Tot mai multi dintre cititotii nostri ne viziteaza cautand bauturi si retete de cocktailuri. Fiind un domeniu in care multi stiu si putini cunosc, am prefera sa va oferim altceva decat informatiile...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare