Kirstie Alley promite ca slabeste de data asta

Daca mi-ai arata poze cu Kirstie slaba, probabil as crede ca sunt photoshopate, si asta ar crede si ea. Sa fim seriosi! Kirstie este master la capitolul diete ineficiente. La cate diete a tinut, nu ar fi trebuit sa aiba si acum suncile acelea. Intreab-o ce inseamna o dieta yo-yo si-ti va explica. Sunt convinsa, ca nu va omite vreun detaliu. Poate iti va spune si cum a slabit cu programul Jenny Craig pentru a pune toate kilogramele inapoi, laudandu-se acum cu 104 kilograme.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Dar nu o fac cele 104 kilograme pe Kirstie. Ea ne promite ca va slabi. Hmm…Sa te mai credem? Bine, dar doar de data asta! Acum detine si un show Tv, A&E’s Big Life, in care vorbeste de progresele ei. De kilograme vorbesc, nu-i asa ca si tie iti vine greu sa crezi toate astea? Si totusi, s-a pus pe slabit. In show vorbeste de programul pe care-l tine acum, Organic Liaison. Sa speram ca de data asta vei slabi, draga Kirstie.

 

Compania ei a lansat o campanie care se cheama: “Prietenul Grasun”. Ghilimele nu au fost puse acolo din greseala, ele chiar exista pentru a desemna prietenul slabanog pe care e musai sa-l cari dupa tine, ca sa te incurajeze sa slabesti. Waw! Geniala idee, Kirstie! Intuiesc ca ai auzit ca obezitatea este contagioasa din punct de vedere social, dar una ca asta!? Cum ramane cu prietenul Jim? Il iei cu tine si la filmari!?

 

Probabil compania lui Kirstie s-a gandit ca asa nu va mai manca precum doi oameni. Si totusi, ce se intampla cu meniurile? Le infuleca bunul prieten, slabanogul Jim? Pe de o parte, Kirstie care incearca sa slabeasca si atunci da din meniurile ei altcuiva, pentru a nu exista tentatia de a se infrupta din toate bunatatile, si pe de alta parte prietenul slabanog care este pus la ingrasat. Doar a slabit 9 kilograme pana acum. Unde crezi ca s-au dus meniurile? La bunul prieten: slabanogul Jim. Nu ti se pare corect?

 

Te-ai gandit ce te vei face cand prietenul tau, Jim, va deveni grasun? Stii, ca nu-l vei mai putea lua dupa tine, ca abia atunci apetitul creste si mai mult. Deci, schimba-l cand se ingrasa!
 

Tags:
Kirstie Alley
chubby firend
program de slabie
dieta tv
jennty craig
dieta yo-yo
organic liaison
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Vizitator
    1. Vizitator 28.05.2010 14:58

    foarte aiurea scris articolul zau asa!! ce-i cu subiectivismul asta exagerat?

  • NoMatterWho
    2. NoMatterWho 06.04.2011 14:44

    Kirstie Alley poate avea si 200 de kg si tot este una dintre cele mai frumoase femei din lume; pe cand tu, poti scrie si 200 de articole pe zi, tot mediocra si inculta ramai! Rusine ca se permit asemenea postari unor neaveniti cu pretentii de jurnalisti!!!!

  • Trashy
    3. Trashy 18.07.2013 23:39

    Cantitatea de profesionalism din acest articol este 0. Chiar nu inteleg rautatile astea gratuite.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare