La doi obezi adusi, 2 locuri gratis in avion

Stirea publicata de respectabila agentie de presa franceza AFP a starnit un val de controverse. Grasi sau slabi, anorexici si obezi, copii si bunici se minunau de decizia Air France cum ca de la 1 aprilie persoanele mai grase vor fi nevoite sa plateasca aproape dublu pentru un bilet cu avionul. In perspectiva sumbra a noului regulament am decis ca e timpul sa fac un ghid pentru cei care vor sa calatoreasca la pret normal, dar sunt impiedicati de kilograme.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Pasul 1 : procurati-va o centura de siguranta identica cu cea din avioanele Air France. Montati-o pe un scaun si incercati sa o trageti peste burta pana cand incepe sa zbarnaie. Cu putin exercitiu veti reusi sa creati un sant imperceptibil ochiului liber, prin care centura se va mula lejer peste corpul dumneavoastra.

 

Pasul 2 : Slabiti cateva kilograme inainte de zbor. Nu veti mai trage greu la cantar si avionul va putea zbura mai sus. Daca aveti nevoie de ajutor bagati-va nasul in frigider la Dietetik si gasiti retete de dieta.

 

Pasul 3 : Imbracati-va in negru cand faceti check-in-ul pentru zbor. Culoarea subtiaza si nu va veti fi obligat sa cumparati si al doilea bilet. In cazul in care ghinionul va bate totusi la usa, ramaneti calm – nimanui nu ii place un obez coleric ! Amintiti-va ca va caracterizeaza locvacitatea, sunteti joviali si prin definitie buni la suflet. Nu il suparati pe agentul de check-in, in caz contrar veti fi trecut fortat la ...

 

Tags:
obezi
Air France
bilete
discriminare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Cristina
    1. Cristina 21.01.2010 16:02

    Stirea e mai veche. Stiam de ea de vreo 2-3 luni cand se auzea prin USA acelasi lucru. Si ce? Nu e normal sa ai LOCUL TAU? Daca vecinu de langa se revarsa, nu vad de ce eu as suferi? Ati uitat ca ORICUM sunt mici scaunele de la avion ?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare