Lant uman sub forma unei funde rosii de Ziua Mondiala de Lupta impotriva HIV/SIDA

In cadrul proiectului „World AIDS Day” (Departamentul pentru Sanatatea Reproducerii Inclusiv HIV/SIDA), sambata, 29 noiembrie 2014, are loc o manifestatie cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva HIV/SIDA. In Parcul Unirii, intre orele 11.00 si 14.00, Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti, in colaborare cu Societatea Studentilor in Farmacie din Bucuresti, vor realiza un lant uman sub forma unei fundite rosii de mari dimensiuni. 

Cei 200 de voluntari vor distribui apoi brosuri si materiale promotionale in zonele pietonale intens circulate ale capitalei (statii de metrou, parcuri, zona Unirii si a Universitatii) in scopul cresterii numarului de persoane informate si educate in legatura cu infectia HIV/SIDA, a numarului de persoane, in special din grupele de risc, care solicita efectuarea unui test de depistare a infectarii cu HIV si per total, contributia la cresterea nivelului de educatie sexuala si la profilaxia ITS-urilor.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In Romania traiesc in prezent, peste 12.200 de persoane infectate HIV, numarul lor fiind intr-o continua crestere din cauza aparitiei consumatorilor de droguri injectabile; in ultimul an, in tara noastra au fost inregistrate 797 de cazuri noi. 

 
Tags:
lant uman
sida
hiv
boala
sanatate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare