Lasagna fara paste

Ingrediente:

- 350 grame carne tocata de vita
- 1 catel de usturoi
- ¼ cana ceapa tocata
- ½ cana sos de rosii
- 450 grame branza ricotta
- 150 grame branza mozarela
- 2 oua
- ½ spanac proaspat
- Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Caliti carnea impreuna cu usturoiul si ceapa pentru cateva minute. Adaugati sosul de rosii.

Intr-un vas separate amestecati branza ricotta, ouale, sarea si piperul impreuna cu 100 grame de mozarela. Vasul pe care il bagati la cuptor il ungeti cu ulei apoi adaugati un rand de carne, un rand de amestecul cu branza ricotta, si spanacul.

La sfarsit adaugati restul de mozarela. Dati la cuptor incins la 220 grade Celsius pentru 45 minute.

Pofta buna!

Tags:
carne de vita
branza ricotta
branza mozarella
spanac
usturoi
ceapa
rosii
branza ricotta
oua
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare