Legume mediterane cu naut
1 ceapa, feliata
2 bucati praz, feliate
2 catei de usturoi, taiat marunt
1 ardei gras rosu, feliat subtire
1 ardei gras verde, feliat subtire
1 ardei gras galben, feliat subtire
340g dovlecel, feliat
3 cani ciuperci, feliate
400g rosii, taiate
2 linguri vin rosu
2 linguri pasta de tomate
1 lingura ketchup
400g naut
1 cana masline negre, fara samburi
3 linguri ierburi proaspete, tocate (in functie de preferinta)
Sare si piper negru proaspat macinat, in functie de preferinta pentru gust
Mod de preparare:
1. Puneti primele 13 ingrediente (de la ceapa pana la ketchup) intr-o cratita mare.
2. Amestecati bine, acoperiti cratita si lasati sa fiarba apoi dati focul la mic si lasati sa fiarba 20-30 de minute (amestecand ocazional).
3. In ultimele 10 minute de fierbe, scoateti capacul si dati focul la mare pentru a se ingrosa sosul.
4. Adaugati maslinele, ierburile, sarea si piperul si amestecati bine.
Informatii nutritionale:
Aceasta reteta este pentru 6 portii.
O portie contine: 175 calorii, 4g grasime, 0g grasime saturata, 6g proteine, 6g fibre, 622mg sodiu si 32g carbohidrati.
Pofta buna!