Linguini cu spanac
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
Fierbem pastele in apa multa si sarata. Luati timpul de pe ambalaj, scadeti 2 si aveti timpul perfect de fierbere a pastelor. In timp ce acestea se fierb pregatim spanacul spalandu-l in mai multe ape. Punem arpagicul sa se caleasca putin si apoi adaugam si spanacul maruntit impreuna cu o lingura de zeama de lamaie. Amestecam usor si adaugam si smantana, piperul, nucsoara si sarea. O sa iasa ca un piure de spanac, din cel clasic, in functie de cat de mici ati lasat frunzele de spanac. Eu le-am rupt pur si simplu, fara sa le toc...nu stiu ce-o fi fost in capul meu.
Cand s-au fiert si pastele, le scurgem si le amestecam cu spanacul. Et voila! O masa sanatoasa si gustoasa!
S-aveti pofta!
P.s. Nu va uitati ca sunt si niste bucatele de kaizer pe acolo...vi se pare! :)))