Mancare sau sex?

Un studiu, facut dupa toate regulile unui sondaj serios, arata ca femeile se gandesc la mancare, si la ceea ce ar vrea sa manance, mai des decat se gandesc la sex. Studiul a dovedit ca o femeie, care respecta o dieta ce are ca scop scaderea in greutate, se gandeste in cea mai mare masura la mancare.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Studiul a fost facut pe un esantion de 5000 de femei, care au raspuns la intrebarea “la ce te gandesti cel mai des”. Rezultatele au atatat ca 25 la suta dintre femei se gandesc la mancare, la dieta sau la faptul ca trebuie sa inceapa o dieta. Doar 10 la suta au spus ca se gandesc la sex. Spre comparatie, cinci la suta dintre barbati se gandesc la sex in fiecare minut, iar 36 la suta la fiecare 30 de minute.

 

Sondajul a aratat ca femeile care se gandeau mai mult la sex erau multumite de felul in care arata. Cele care se gandeau mai mult la mancare au afirmat ca, sunt mereu “la dieta”. Mai mult, de 60 la suta din femeile chestionate au raspuns ca nu le place sa manance impreuna cu partenerii lor, iar 13 la suta dintre ele au spus ca atunci cand stau la masa cu iubitul lor, aleg sa manance mai putin decat ar vrea cu adevarat. Mai mult de 15 la suta dintre femei au spus ca sustin public ca respecta o dieta sanatoasa, dar ca, pe ascuns, consuma produse de tip junk-food.

 

Sondajul a mers si mai departe si le-a intrebat pe femeile care au raspuns la intrebari daca se simt bine in pielea goala, alaturi de iubitul lor. Jumatate au marturist ca se simt inconfortabil in pielea goala si ca sunt jenate de felul in care arata.

 

In spatele acestor cifre se ascunde o realitate nu tocmai roz. Pe de o parte este dovada faptului ca femeile au probleme cu alimentatia, pe de alta aceasta a devenit una din primele placeri. Sondajul arata ca interesul pentru felul in care arata domina alte aspecte ale vietii, si este generatoare de mari frustrari. Concluzia este ca preocuparea pentru mancare este, cel putin pentru femei, dominanta.

Tags:
mancare
alimentatie
sex
doeta pentru pierderea in greutate
junk food
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare