Mancare si arta culinara

 

Societatea pentru Mancare Experimentala a fost infiintata de catre Alexa Perrin specializata nu in gastronomie, ci in PR, cu scopul de a promova mancarea ca o alta forma de arta, care sa dovedeasca ca oricare dintre alimente poate fi mai mult decat ceva bun doar pentru inghitit si atat. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Alexa Perrin a adunat in jurul ideii sale pe unii dintre cei mai talentati si creativi artisti in arta culinara. Expozitia care a avut loc in week-endul trecut la Londa si a fost o demonstratie a ceea ce se poate face din ingrediente banale, daca gastronomia se intalneste cu imaginatia, stiinta si arta.  

 

 

 

 

Stephen Gates, a fost unul din preferatii publicului la aceasta expozitie a Societatii pentru Mancare Experimentala. A devenit celebru pentru ca a gatit in cele mai exotice locuri, iar in cadrul spectacolului de arta culinara a aratat, celor intresati, cum se face inghetata cu nitrogen lichid, cum se prajesc oua pe o foaie de hartie si cum se transforma legumele in instrumente muzicale. 

Tags:
arta culinara
mancare experimentala
alimente
nutritie
alimentatie sanatoasa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare