Mancarica de primavara

Iata ingredientele pentru 4 portii:2 linguri cu ulei de masline, 4 rosii decojite (tocate marunt), 1 vanata mare (taiata felii), 3 dovlecei (taiati felii), 1 ardei (taiat felii), 2 cepe (curatate, taiate felii), ½ de castravete (taiat felii), 2 catei de usturoi zdrobiti, patrunjel tocat, sare si piper.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Prima data se incalzeste cuptorul pana cand, in interior se ajunge o temperatura de 175 de grade Celsius. Se pune ulei intr-o tigaie, si se adauga legumele, sarea si piperul. Se amesteca bine, si se baga vasul (acoperit) in cuptor, unde va sta 1 ora. La final se presara patrunjel, proaspat tocat.

 

S-aveti pofta!
 

Tags:
primavara
vitamine
minerale
astenie
reteta de post
rosie
vanata
dovlecel
ardei
ceapa
castravete
usturoi
patrunjel
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare