Mazare cu marar

 Ingrediente:

-1 kilogram de mazare boabe,
-2 cepe,
-1 lingura cu bulion,
-1 lingura cu faina,
-zahar,
-sare, piper,
-1 legatura de marar.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Mod de preparare:

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste. Apoi se adauga mazarea si apa, atata cat sa fiarba. Dupa ce mazarea s-a fiert se vor adauga bulionul, faina, sare si piper. La final se va adauga mararul tocat.

 

Pofta buna!

Tags:
mazare
marar
ceapa
bulion
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Luminita Mitrea
    1. Luminita Mitrea 12.03.2009 13:18

    mi se par interesante si pertinente informatiile

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare