Meniu uimitor cu pepene rosu - minus 4 kg in 4 zile

De ce sa alegi diete complicate si mult prea restrictive cand poti alege dieta cu pepene rosu daca tot ne aflam in plin vara? Este perfecta pentru cei care duc lipsa de timp, sunt sedentari si urasc exercitiile fizice, dar au totusi nevoie sa scape de cateva kilograme intr-un timp scurt. S-ar crede ca dietele care ofera rezultate rapide sunt nesanatoase, dar nu este cazul cand vine vorba de aceasta dieta. Pepenele rosu este un fruct complex ca nutrienti si totusi este 96% apa. Vara il gasesti peste tot in piete si magazine si inca la preturi destul de mici, dar spre deosebire de alte diete, fructe si alte alimentele, pepenele are dimensiuni mari care iti permit sa faci o cura destul de lunga si poti manca oricat vrei din el. Se poate spune ca este cea mai delicioasa dieta din lume, este ideala vara sa scapi de surplusul de kilograme si sa-ti detoxifiezi organismul si sa stii ca sunt avantaje si pentru sanatate. Iti vei stimula rinichii, vei regenera ficatul, vei curata grasimea de pe artere si scapi de toate rezidurile si toxinele care iti macina organele fara macar sa iti dai seama. Daca vrei sa slabesti 4 kg in 4 zile fara pix de efort, citeste cu atentie randurile urmatoare!
 
O acumulare prea mare de toxine la nivelul corpului te impiedica sa slabesti chiar si cu cea mai eficineta dieta din lume care are un meniu foarte bine pus la punct si trebuie sa consumi zilnic un anumit aport caloric. Toxinele si rezidurile impiedica buna functionare a organelor interne, incetinind rata metabolica si nu este de mirare ca ti se pare ca orice ai incerca nu te ajuta sa slabesti, ci te ingrasi si mai tare. Pepenele iti vine in ajutor si poti profita de el toata vara. 
 
Fiind vorba de o dieta dedicata unui singur aliment, este evident ca trebuie sa fie consumat in cantitati mari si cat mai des cu putinta, dar nu te vei infometa. Vei avea voie in cura de slabire sa consumi si alte alimente. 
 
 
Pepenele este indicat chiar si in perioada de mentinere vara si asta pentru ca daca este consumat cu 30 de minute inainte de a manca, te ajuta sa mananci in jumatate fata de cum erai obisnuit sau chiar mai putin. Satietatea se mentine ore bune tocmai pentru ca regleaza glicemia, avand o cantitate mica de zahar. Toata vara poti consuma cat pepene doresti in fiecare zi, pentru a ajunge la greutatea dorita intr-un mod sanatos si progresiv si de asemenea, te poti mentine fara prea mult efort. In alte perioade ale anului va fi nevoie de o dieta mai elaborata, care presupune mese bine puse la punct. Daca tot este vara si ne bucuram de pepene rosu la tot pasul, de ce sa nu profitam de avantaje?
 
Nu se poate spune ca exista o perioada anume pentur a tine dieta cu pepene si nu exista un meniu pe care sa-l respecti ca la carte. Dieta iti permite cateva alimente si combinatii alimentare din care poti alege in fiecare zi de vara. Iata un meniu orientativ:
 

Ziua 1

 
Micul dejun – 1-2 felii de pepene rosu
Pranz – piept de pui la grill sau cuptor cu salata verde sau salata de cruditati cu mai multe legume si verdeturi; o felie de pepene
Cina – o salata de pepene rosu cu 2-3 linguri de branzica de vaci sau urda si frunze de salata
 
 

Ziua 2

 
Micul dejun – iar 1-2 felii de pepene rosu
Pranz – 2 oua fierte tari, o felie de paine cu seminte si o salata verde
Cina – peste fara spini la grill sau cuptor cu o salata de cruditati sau salata verde si o felie de pepene - vezi aici 7 salate de vara care ard grasimi
 

Ziua 3

 
Micul dejun – suc de pepene
Pranz – salata italiana de rosii, patrunjel si branza feta
Cina – salata de cruditati cu de toate; o felie de pepene
 
 

Ziua 4

 
Micul dejun – suc natural de pepene rosu
Pranz – piept de pui la grill cu pepene si salata verde
Cina – 2 cartofi la cuptor cu putin parmezan cu salata verde
 
Dieta se tine atat timp cat trebuie. La mentinere poti manca mai consistent, dar nu uita sa consumi mult pepene.
 
 
 
 
 

 

Tags:
meniu cu pepene rosu
minus 4 kilograme
meniu uimitor
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare