Metode naturiste cate te scapa de dureri

Cum te doare ceva te repezi la dulapiorul de medicamente. Durere de cap : am patru pastile care stiu si in somn unde se afla si exact cate mai sunt in stoc. Abuzez de medicamente cand exista metode naturiste care te scapa de dureri. Trebuie sa ma redresez. De aceea am cautat metode alternative de calmare a durerilor care ameninta sa loveasca la tot pasul.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Da, exista alimente care te scapa de durere. 
 
Pestele este unul dintre exemple. Vorbim aici despre somon in special. Deliciosul peste, sursa inepuizabila de omega 3, pune durerile articulare pe fuga. Explicatia? Acizii grasi pe care ii contine ajuta la lubrifierea articulatiilor. In plus, somonul te ajuta sa slabesti si uite asa scapi de kilogramele in plus care apasa acum pe oase, cauzand alte dureri. 
 
Proprietati antiinflamatorii are si salvia. Contine o varietate de uleiuri volatile, flavonoizi si acizi fenolici iar un consum mai ridicat este recomandat persoanelor cu afectiuni inflamatorii, printre care artrita, astm sau ateroscleroza.
 
Mai mult, frunzele si semintele salviei au calitati antioxidante care previn degradarea celulelor si stabilizeaza nivelul de oxigen necesar in procesul de metabolism. Salvia mai este raspunzatoare si pentru capacitatea de a dezvolta memoria, de aceea uleiurile acestei plante se folosesc in medicatia persoanelor care sufera de Alzheimer.
 
Si ceaiul verde te scapa de dureri, mai exact de inflamatii datorita polifenolilor, care reduc radicalii liberi din organism.
 
Aducem inca un elogiu cafelei. Afla ca bautura noastra cea de toate zilele, nu doar ne trezeste dar ne scapa si de dureri, in special de durerile de cap.
 
Cafeaua te trezeste, dar te si scapa de dureri. Cafeina calmeaza durerile de cap si reduce riscul de a face anumite tipuri de cancer si se pare ca are mai multi antioxidanti decat o portie de fructe de padure.
 
Tags:
metode naturiste cate te scapa de dureri
salvie
somon
omega 3
antioxidanti
alzheimer
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare