Mini-lasagna cu sparanghel si ciuperci

Aceasta este o reteta foarte sanatoasa, vegetariana, iar formele de briose sunt de mare ajutor. Incearca recomandarea noastra si apoi poti sa inlocuiesti ingredientele cu orice iti place tie. 

 
Ingrediente 
  • 2 cani de sparanghel taiat 
  • 2 cani de ciuperci baby 
  • 3/4 cana de branza rasa 
  • 1 lingura de faina
  • 1 cana de lapte fara grasimi 
  • foi mici de aluat 
  • 1 cana de branza ricotta partial degresata
  • 1/4 pesto
  • 1 lingura de ulei de masline
  • sare, piper
Incinge cuptorul in timp ce unge cu putin ulei formele de briose. Amesteca laptele cu faina si tine-le pe foc cam 3 minute. Indeparteaza oala de pe foc si adauga branza rasa si piperul. 
 
Incalzeste putin ulei intr-o tigaie, apoi caleste putin ciupercile, iar dupa 3 - 5 minute (timp in care lasa lichid) adauga sparanghelul si mai tine 3 minute pe foc. 
 
Asaza cate o foaie de aluat in fiecare forma de briosa, amesteca branza ricotta cu pesto intr-un bol, apoi pune cate 2 lingurite din acest amestec in fiecare forma. Deasupra, pune cate 2 lingurite de sos cu branza rasa si cate o lingura de legume. Asaza peste fiecare o alta foaie de aluat si apasa putin pana cand se formeaza o cupa, unind colturile. Mai pune inca un strat din fiecare amestec, apoi da-le la cuptor pentru 18 - 20 de minute. 
 
Tags:
lasagna
sparanghel
ciuperci
branza
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare