Mirodeniile ucid bacteriile

News 04.10.2009 Jeanette

Cercetatorii de la Centrul American Pentru Prevenire si Controlul Bolilor au descoperit ca mirodeniile naturale, neprocesate chimic, sunt “criminalii” bacteriilor periculoase din diverse alimente dar mai ales din carne,

Se pare ca mirodenii precum piperul, boia, oregano si scortisoara inhiba dezvoltarea bacteriilorpericuloase precum salmonella sau listeria, asa ca folositi-le cu incredere.
 

Tags:
scortisoara
oregno
mirodenii
salmonella
listeria
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare