Miscare – element cheie pentru slabit

Avem nevoie de miscare pentru un corp puternic si suplu. It’s a fact : miscarea e cea mai buna metoda de slabire. Daca mananci 3500 de calorii pe zi, trebuie sa le si dai jos, altfel nu ai cum sa slabesti, pur si simplu.


Eu am avut de ales intre mers si inot si mi-a luat ceva pana sa decid sa le fac pe amandoua. Aerobicul, mersul cu bicicleta sau inotul fac minuni in arderea caloriilor.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Eficient este si mersul, dar numai pe jumatate in comparatie cu cele enumerate mai sus.Daca te simti in touch with your inner child incearca sa faci miscare sarind coarda. Este de altfel un exercitiu foarte indicat cand vrei sa scapi de calorii.


In cazul in care dispui de mai mult timp liber, ai putea incepe un antrenament pe intervale. Asta presupune sa practici 3 sau mai multe tipuri de exercitii intr-o singura sesiune.  Lucrand mai multe grupe musculare pe rand, vei arde mai multe calorii si asta pentru ca depui mai mult efort.


Trebuie sa recunoastem ca nu asta e marea problema. Dai un search pe Google si mii de exercitii de miscare de la yoga pana la fitness si tractiuni.


Marea problema este sa te convingi sa faci miscare. Nu e de ajuns sa te gandesti cat de bine vei arata in rochia neagra de seara, dupa ce vei mai slabi 5 kilograme. Cel putin la mine nu functioneaza o motivare de genul asta.


Nu lipsesc insa de la sala cand ma gandesc ca am facut un abonament si pierd banii.  O alta solutie este sa mergi mereu insotita. Recunosc ca daca m-as duce singura, cel  mai probabil nu m-as prezenta la antrenament, desi sala e la 2 statii de tramvai departare.


Sunt in asteptare de trucuri motivationale pentru miscare, asta daca mai aveti.

 

Tags:
miscare usoara
fitness
efect yo-yo
nutritie sanatoasa
calculator calorii
ardere calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • violetab
    1. violetab 30.09.2010 12:37

    Ok...prefect de acord ....dar cand ai probleme cu coloana,ai suferit o interventie chirrugicala si vrei sa faci miscare dar nu ai voie...ce faci/ Si sunt disperata ca m-am ingrasat 2 kg...deci acum am de dat jos 4-6 kg...

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare