Morcovi in automatele de snacks-uri

Ideea nu putea sa le vina decat americanilor, care au mers pe principiul comoditatii. Cand ti se face foame mananci ce gasesti, iar daca in automatele de pe holul liceului nu gasesti decat morcovi, atunci pofta buna!


Iata un nou exemplu, in cazul in care mai aveati nevoie, care demonstreaza ca nu e deloc greu sa convingi oamenii sa aiba o nutritie sanatoasa. Acum ca la asemenea convingeri se ajunge deseori prin constrangere, e alta mancare de morcovi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Baby carrots mai exact.  Micutii morcovi asezati in pungi de cate 100 de grame au ambalaje cool, care rivalizeaza cu orice ambalaj de chips-uri, ciocolatele sau alte junk-food-uri.


Si reclama e pe masura, asa ca inocularea ideii ca e cool sa mananci morcovi a inceput. Cand poti sa mai si cumperi baby carrots cu 50 de centi punga, succesul e asigurat. Feed-back-ul e deja pozitiv.

 

In cele doua licee din Cincinnati si Syracuse in care au fost instalate automatele cu morcovi, ajungi sa stai la coada in pauza, pentru un snack sanatos.

 

Intrebarea este cati dintre ei se opresc dupa scoala in primul dinner ca sa se imbuibe cu hamburgeri. In orice caz, orice initiativa care promoveaza o dieta sanatoasa este bine-venita.


Stau sa ma intreb cum ar fi intampinata in Romania ? Ce credeti, ar cumpara cineva morcovi de la automat, chiar si cu o reclama misto ca asta ?


 

 

Tags:
morcovi
nutritie sanatosa
dieta eficienta
dieta sanatoasa
junk-food
automate cu morcovi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Vizitator
    1. Vizitator 23.09.2010 19:20

    eu cred ca ar avea mare succes. cel putin eu mi-as cumpara:D

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare