Muschi de vita cu ciuperci si spanac

O reteta sanatoasa cu carne usoara de vita, ca si-asa o sa ne saturam de cata carne de porc o sa vedem pe toate mesele la care vom fi invitati. Adaugam cateva legume si verdeata si gata!

 
Ingrediente
  • 350 de grame de carne slaba de vita  
  • 300 de grame de ciuperci 
  • 2 cepe tocate marunt
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • 1 cana de supa de vita sau de legume
  • 1/4 cana de vin
  • 2 maini de spanac
  • cimbru, patrunjel 
 
Caleste ceapa, usturoiul si cimbrul in putin ulei de masline, la foc mediu, cateva minute. Adauga ciupercile si mai tine totul pe foc inca 5 minute. Rastoarna amestecul de ciuperci cu ceapa intr-un bol, apoi in aceeasi tigaie caleste carnea timp de 1 minut. 
 
Pune la loc ciupercile si ceapa cu usturoiul si adauga spanacul cu putin timp inainte de a servi adauga spanac si patrunjel. 
 
Tags:
muschi
vita
ciuperci
spanac
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Ionela
    1. Ionela 27.01.2015 02:18

    si cu cana de supa si vinul ce fac? Le pun la mn in cap?

  • Andrei
    2. Andrei 18.05.2015 10:59

    Nu e o reteta buna, nici nu stii sa explici...de parca carnea si ciupercile se calesc in 5 minute. Daca tot vrei sa scrii o reteta, fa-o de la cap la coada...

  • Dorel
    3. Dorel 19.04.2016 17:57

    " 2 maini de spanac " - Dac? am 2 mâini de om, mai pot face re?eta aceasta?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare