O romanca, in topul celor mai buni barmani

News 08.11.2010 Otilia Ignat

 

Competitia internationala Stella Artois World Draught Masters este singurul concurs de talie mondiala destinat barmanilor profesionisti si care testeaza respectarea canonului vechi de 600 de ani, al celor noua pasi, in procedura de turnare a berii. La competitia organizata la Londra au participat, in urma unor selectii anterioare, 25 de barmani din toata lumea. Competitia a fost organizata de barul Old Billingsgate din Londra.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

Nicoleta Tanse a reprezentat Romania, drept pe care l-a castigat dupa ce a iesit victorioasa in faza nationala a competitiei. La Londra, Nicoleta a terminat concursul pe locul al cincilea, cel mai bun loc obtinut de un roman, in cadrul unei astfel de competitii, dupa  reprezentantii Statelor Unite ale Americii, Australiei, Belgiei si Canadei.

 

Dupa competitie, romanca a declarat ca emotia a fost imensa. "Ne-au urmarit fiecare miscare 650 de oameni, zeci de camere de filmat. Diferenta intre competitori a fost data de atitudinea si personalitatea ficaruia", a spus Nicoleta Tanase.

 

Concurentii s-au infruntat pentru a titlul de "Maestru absolut in turnarea perfecta a berii" si au trebuit sa respecte "Ritualul celor 9 pasi", un ceremonial rafinat si vechi de 600 de ani.

 

Noul "Maestru absolut al turnarii perfecte a berii" este Chris Myers din SUA. Acesta a devenit ambasador global al "Ritualului turnarii perfecte" si va calatori timp de un an in intreaga lume pentru a-i invata si pe alti barmani secretul celor noua pasi.

 

Tags:
bere
competitie barmani
World Draught Masters
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare