O singura miscare cu o multime de beneficii

Experiente 08.10.2018 dietetik
Pe internet vei gasi o multime de exercitii fizice, tehnici pentru dureri  articulare si o multime de trucuri pentru slabire, sanatate si mentinerea siluetei. Poate parea destul de derutant pentru o persoana care isi doreste rezultate cat mai repede cu putinta si care nu este speciliast in nutritie sau fitness sa ia cele mai bune decizii. Nu mai mentionam ca si varsta si conditia fizica pot fi reale impedimente in atingerea scopurilor. Luand toate acestea in considerare am gasit un exercitiu daca poate fi numit astfel, ce poate fi util la toate. 
 
Cand vine vorba de slabire trebuie sa se tina cont si de faptul ca acele kilograme in plus nu au aparut peste noapte si nici nu vor disparea ca prin magie. Nu mereu acumulezi kilograme pentru ca mananci prea des si prea mult si eventual si cu multe calorii de proasta calitate sau asa numitele calorii goale. Pot exista anumite probleme de sanatate care sa te impiedice sa ai o sanatate de fier si silueta dorita. Pana la urma sunt doua aspecte corelate. Asta nu inteleg cele mai multe persoane! Poate fi vorba de probleme digestive ce nu-ti permit sa acumulezi nuteientii din mancare, colon iritabil, probleme cu colesterolul, afectiuni cardiovasculare, diabetul, dezechilibrele hormonale, dezechilibrele psiho-emotionale si lista poate continua.
 
Miscarea sau pozitia pe care vrem sa ti-o dezvaluim asta este nemaivazut de simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa stai in pat sau pe canapea cu spatele lipit de saltea sau sprijinit pe o perna pentru un grad mai mare de comfort, iar picioarele sa fie tinute in sus si sprijinite de perete. Nu te gandi ca trebuie sa-ti ridici picioarele in aer cat de sus poti si sa le incordezi. Altfel ar fi mai complicat, iar cei care propun exercitiul vor sa fie cat mai simplu si mai util tuturor. Se crede ca ar aduce beneficii ce nu pot fi trecute cu vederea atat pentru sanatate cat si silueta. Cel din urma aspect venind ca un bonus.
 
 

Cum ne ajuta statul cu picioarele in sus sa slabim si sa ne imbunatatim sanatatea?

 

Pare un exercitiu copilaresc, dar este mai eficient decat ai crede. Se poate ca in prima faza sa fie greu de inteles cum poate ajuta si se vor gasi multi sceptici. Pare mai degraba o pozitie obisnuita de relaxare sau de yoga. Daca vrei, poti crede ca este potrivit si pentru relaxare, dar vei afla in randurile urmatoare si cum se explica eficienta.
 
In primul rand, inima este un muschi care trebuie sa pompeze sange in tot corpul, inclusiv in extremitati, unde exista probleme de cele mai multe ori. Oricat de puternica ar fi considerata inima, care este un muschi in fond, trebuie sa stii ca poate fi greu sa-si respecte toate functiile din organism. Cand inima nu mai pompeaza sange in mod corespunzator creierul nu mai este oxigenat, poti avea probleme cu digestia si implicit colonul, dupa care nu vei mai acumula nutientii din mancare si te poti trezi cu colesterol sau si implicit, boli cardiovasculare. 
 
Cred ca multe persoane resimt dupa cateva ore de munca si stat in picioare senzatia de picioare umflate, dureroase si grele. Pana si aspectul devine inestetic si umflat. Asta si din cauza retentiei de apa, care este o reala problema in ziua de astazi.  
 
 
Exercitiul de fata iti va pune sangele in miscare si va forta inima intr-un mod usor si fara risc sa pompeze sange in toate extremitatile. Pana la urma sangele trebuie sa circule bine si la nivelul stomacului pentru a favoriza digestia. Iata la ce beneficii te poti astepta de la aceasta pozitie:
 
 
1.Creierul tau va fi oxigenat complet – asta inseamna ca te vei concentra mai bine, nu vei mai avea probleme psiho-emotionale si nu vei ma simti ca obosesti psihic; asadar nu vei manca pe fond nervos.
 
2.Se va imbunatati circulatia sangelui in tot corpul, in special la inima si digestie. Poti preveni varicele, cheagurile de sange si alte afectiui circulatorii.
 
3.Nu te vei mai confrunta cu picioarele inflamate si dureroase si chiar poti preveni astfel de simptome daca faci acest exerciitu din timp. Iata 5 remedii pentru picioarele umflate, dureroase si grele!
 
 
4.Te ajuta sa te relaxezi dupa zi lunga de munca si sa faci fata stresului.
 
5.Digestia va fi buna, iar asta inseamna metabolism alert si slabire usoara.
 

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tags:
miscare cu beneficii
beneficii miscare
miscare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare