Obiceiuri care iti ridica libidoul

Este trecut de jumatatea anului si inca va raman degete libere la ambele maini cand faceti un bilant al noptilor fierbinti? Daca v-ati pierdut apetitul nu e cazul sa intrati in panica pentru ca nu sunteti singurii. Cercetarile arata ca 30% dintre femei si 15% dintre barbati se confrunta cu dorinta de a face dragoste in mod regulat.

Daca vreti sa schimbati situatia, exista cateva trucuri care va vor ajuta sa va aduceti libidoul la nivelul la care era cand aveati 20 de ani. In primul rand e util sa evitati cele 3 mancaruri care va afecteaza viata sexuala.

1. Mergeti la intalniri romantice

Dupa un timp dinamica se schimba in cuplu si ajungi sa iti petreci seara de duminica acasa, in pijama. Nu e absolut nimic sexy in chestia asta, asa ca nu e de mirare ca va comportati ca doi prieteni buni. Schimbati ceva in dinamica voastra si reincepeti sa mergeti la intalnirile romantice care v-au pus inima pe jar. Mergeti la film, iesiti la dans sau plimbati-va de mana pe strada. Orice va face sa va apropiati din nou.

2. Mancati alimente afrodisiace

Toata lumea stie ca exista alimente afrodisiace si care sunt avantajele pe care le aduc. Partea buna este ca alimentele cu pricina nu au neaparat origini exotice. Le poti gasi in cea mai apropiata piata si in magazinele obisnuite.

Daca despre stridii stiati deja, aflati ca si migdalele sunt afrodisiace.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Regula spune asa: orice aliment care face bine inimii si sistemului cardio-vascular este in esenta un aliment care are si proprietati afrodisiace. Acesta este si motivul pentru care migdalele sunt pe lista alimentelor afrodisiace. In plus migdalele contin antioxidanti foarte eficienti, dar si multa vitamina E care este unul din secretele unei vieti sexuale plina de satisfactii. Poti manca cu incredere, la una din gustarile de peste zi, 15-20 de migdale. Beneficiile acestui tratament se vor vedea mai repede decat te astepti.

3. Pregateste-ti camera pentru o noapte romantica

Pofta vine mancand spune o vorba din batrani. Asta presupune o strategie bine pusa la punct in care tu vei aranja rapid dormitorul matrimonial ca sa va inspire cat mai bine. Prima regula este sa nu mai lasi copiii sa va invadeze patul de fiecare data cand au avut un vis urat. Accesul animalelor in pat ar fi bine sa fie si el restrictionat. Sunt obiceiuri care se vor demonta cu greu, partea buna este ca vei reusi sa iti ridici libidoul prin aceasta strategie.

4. Imparte sarcinile in cuplu

Dupa o lunga zi de munca te intorci acasa si o iei de la capat. Cine sa mai aiba chef sa se piarda printre cearceafuri in miezul noptii cu atat de multa oboseala acumulata? Ideal ar fi sa va impartiti sarcinile astfel incat treaba sa se termine mai rapid. Sau, in cel mai bun caz, cereti ajutorul unei menajere, asa va ramane mai mult timp pentru voi.
 

Tags:
Obiceiuri care iti ridica libidoul
libido
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare