Obosesti repede?

Ai sorbit si ultima picatura din cel de-al doilea espresso baut azi si tot simti ca ti se inchid ochii? Daca ai dormit bine cu o noapte inainte e cazul sa te intrebi de ce obosesti repede. Poate de vina e alimentatia, poate modul de viata, poate stresul. Orice ar fi, daca adopti un regim de viata sanatos vei reusi sa ai o stare de spirit mai buna si sa ai resursele de energie la un nivel ridicat.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Daca obosesti prea repede incearca sa te gandesti putin la ce mananci la micul dejun. Cum? Sari peste micul dejun? Atunci avem o problema si ne putem opri exact aici pentru ca am gasit sursa.

Daca totusi mananci dimineata, incearca sa te bucuri de un festin bogat in fibre, carbohidrati si proteine. Iti vor da energia necesara ca sa incepi ziua bine si te vor ajuta sa nu te arunci in briosa de pe biroul colegei de la job.

Gasesti aici dieta anti-oboseala.

Obosesti repede? Inseamna ca e cazul sa faci mai mult sport. Chiar daca pare imposibil cu toate intalnirile pe care le ai, sportul iti aduce un dar excelent – endorfinele de care corpul tau are nevoie ca sa combata extenuarea.

Ca sa nu obosesti repede, nutritionistii consultati de Fitsugar te sfatuiesc sa te hidratezi. Impusti trei iepuri dintr-o lovitura asa: ajuti digestia, combati oboseala si vei avea o piele stralucitore. Daca nu stiai, oboseala este un semn de deshidratare asa ca tine apa la indemana.

 

 

Tags:
Obosesti repede
extenuare
deshidratare
fibre
alimente care contin proteine
mic dejun sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare