Oda periutei electrice de dinti

Mult timp mi-am dorit o periuta electrica. Mi-au stat in cale, pe rand, comunismul si apoi pretul. Au trecut anii si mi-am luat una dintr-o benzinarie rasarita pe o autostrada din Italia. De atunci am ramas fidela asa ca ma pregatesc sa incep oda periutei electrice de dinti

Lumea stomatologilor se imparte in doua cand vine vorba de periuta electrica si periuta clasica. Depinde de fiecare sa se informeze si sa aleaga. In lumea asta nu poti pur si simplu fara periuta de dinti.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

De ce am ales eu una electrica va spun imediat. Recunosc spasita ca principalul motiv a fost confortul. Doar nu mai misti mana atat de mult, imi spuneam. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Periuta de dinti electrica nu te spala singura pe dinti. 

 

Totusi are multe alte beneficii. De exemplu, iti curata mai bine dintii datorita designului care le permite sa patrunda pana si in cele mai inguste spatii. Studiile arata ca 80 dintre utilizatorii de periute le prefera pe cele electrice. Esantionul a fost de 16 mii de persoane.

 

 

Pe de alta parte, se pare ca nu sunt atat de intruzive si sunt mai blande cu dantura. In traducere nu distrug smaltul dintilor deoarece nu permit o apasare prea puternica. 

 

Un alt beneficiu al periutei electrice de dinti este ca au temporizator si stii cat sa te speli pe dinti. Limita normala e de cel putin 2 minute dar, sa fim sinceri, cine se spala atat pe dinti? 

 

Voi cu ce fel de periuta va spalati pe dinti?

Tags:
oda periutei electrice de dinti
dinti
stomatolog
periuta de dinti electrica
periuta de dinti clasica
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare