Tae Bo pentru Egreta

Blog 01.02.2011 dietetik

Egreta merge la sala, asta stiti deja. Si mai stiti ca a ales tae-bo ca maniera de redeveni subtire. Tae Bo pentru Egreta sa fie! 

Sala unde merge ea nu e cea mai cea, dar asta nu conteaza. Abonamentul a fost primit cadou si doar merge pentru miscare, nu pentru a se lafai in lux. Asta se va intampla cand va avea ea propria cofetaria - bistro in stil frantuzesc.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Antrenorii de tae bo sunt 2, o fata si un baiat. Egreta banuieste ca baiatul e initiatorul proiectului. Ambii sunt bine facuti, ea nu mai are 20 de ani, dar ce n-ar da picioarele de egreta sa arate asa in colanti, iar el e tocmai copt, cred ca in jur de 30-35.

Tot el e genul dupa care toate fetele din primul rand isi flutura genele si fac glume. Ea lucreaza exercitii grele si are o figura mai dura, el uneori se intinde la vorba si uita ca stam cu picioarele in aer de minute bune.

Inainte sa va povestesc despre colegele mele, vreau sa precizez ca nu am nimic cu oitele, sa ne intelegem. Ba de cand Dietetik 2 a marturisit ca sunt animalele ei preferate, parca imi sunt si mai dragi.
 
Acum ca am trecut peste aceasta explicatie, sa va zic ce m-a surprins in primele sedinte de tae bo: cum atrenorul baiat a reusit sa dreseze animalutele din sala.
 
Ele numara cu voce tare, la comanda, pe parcursul fiecarui exercitiu, de la 1-10 si inapoi. Egreta a ramas mirata pentru ca, in experienta ei de cursanta stia ca doar antrenorul numara. Daca stam sa adunam muzica + numarat  + chicoteli din primele randuri = vacarm.
 
Si uite asa pierde egreta sansa se a se relaxa, de a lasa acolo, in sala, gandurile adunate peste zi. E si putin invidioasa, ea nu are o asemenea putere asupra oamenilor.
 
Antrenorul a cerut si adresele de Ym si Facebook si oitele au executat, au dat. Egreta e constienta ca poate nu are gand rau cu ele, ca poate antrenorul e doar iubitor de social media si de comunicare a informatiei, dar ea nu a dat nimic. Egreta + mass-uri= no love!
 
Insa antrenoarea fata e foarte misto. Vine face exercitii (grele), vorbeste cand trebuie (adica in pauze), pacat ca orele ei sunt mai rare. Si sa nu intelegeti ca egreta e vreo salbatica, nu, nu.  Are prieteni misto peste tot, dar la sala nu a reusit… Oare de ce?
 
La voi cum e, chiar sunt curioasa…
 
Cu drag,
 
Egreta.
 
Ps: Sper sa nu va sperie gandurile de egreta, ea a dat mana cu sinceritatea atunci cand s-a apucat de randurile astea. Voi faceti tae-bo?
 
 
Tags:
tae-bo
fitness usor
antrenor tae-bo
social media
slabire usoara si eficienta
exercitii pentru slabit
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare