Orhideea Spa

Unde te refugiezi cand orele de munca se prelungesc nepermis de mult si mai ai putin pana sa dai in depresie ? Eu arunc cu nonsalanta sacul de griji si ma duc la Orhideea Spa, singurul loc in care eu sunt in centrul atentiei.

La Orhideea Spa totul e despre mine, despre tine, despre client. Parca fiecare membru al personalului a fost trainuit sa acorde atentie clientului si sa ii asigure tot confortul, incat sa nu mai vrea sa plece acasa.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Un pas in Orhideea Spa te transporta intr-o lume calma, in care armonia se impleteste cu aromele spa si muzica linistitoare.Oaza de calm din care nu mai vrei sa pleci niciodata.

Tot ce ti se ofera aici, se axeaza pe sanatatea ta fizica, mentala si emotionala. Doar e cel mai mare centru spa din Bucuresti.

La Orhideea Health & Spa sanatatea este abordata in stil holistic. Sunt luate in considerare toate elementele esentiale : miscarea, nutritia si relaxarea. Iar combinatiile intre mijloacele terapeutice occidentale si cele orientale, precum si masurile preventive ce includ un program terapeutic regulat, te fac dependenta de locul asta.

Poti sa faci mai tot ce te face sa te simti bine la Orhideea Spa. Fie ca alegi o sesiune energizanta de fitness sau inot, fie ca sarbatoresti cu prietenii un eveniment special in la un Spa Party sau, pur si simplu, te scufunzi  intr-o relaxare absoluta. Totul se afla aici.

In luna martie, centrul de relaxare are oferte imbatabile. Poti beneficia de Tropical Fruits Ritual, un procedeu de 120 de minute in care vei avea parte de exfoliere, impachetare, masaj de relaxare si un minifacial cu arome de mango si papaya.

Ai acces pentru o zi la zona de relaxare, dus Kneipp, tepidarium, hammam, sauna cu infrarosii, sauna finlandeza, dus tropical, piscina, baie cu jeturi de apa si aer.

Cireasa de pe tort e freshul de fructe si ciocolata cu care esti servita de personalul amabil. Ai 10 la suta discount la acest pachet in luna martie, pentru programarile in zilele de luni pana joi.

Simt ca deja ma apuca dorul de relaxare, ne vedem la Orhideea Spa.

Tags:
Orhideea Spa
spa
wellness
nutritie
regim de viata sanatos
spa party
relaxare
terapie relaxare
mango
papaya
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare