Coaja de ou de prepelita

19.04.2013 Dietetik raspunde

Buna ziua. Am auzit ca este foarte buna coaja de ou de prepelita consumata cu lamaie, dar as vrea sa stiu si cum trebuie procedat. Pur si simplu pisez 2-3 coji de ou, le amestec cu cateva picaturi de lamaie si le iau ? sau trebuie lasat cateva ore amestecul? Conteaza si in ce perioada a zilei este luat ?. Am 18 ani.

Buna ziua, este foarte bine ca la varsta dumneavoastra sunteti preocupat de fortifierea organismului, acest lucru va avea rezultate foarte bune pe termen lung. Alegerea oulaor de prepelita este si ea ideala, ar trebui sa urmati si cura cu oua. Cea mai buna metoda de a prepara o mixtura sanatoasa din coaja de ou de prepelita este:

Pisati coaja cat mai marunt, folosinf un mojar (sau o piulita). O puteti macina si la grinderul de cafea. Amestecati praful intr-o lingurita de miere, cu cateva picaturi de lamaie sau o esenta care va place. Cantitatea ideala este cat sa umple o lingurita cand este bine amestecat cu mierea. Folositi miere de salcam sau poliflora, cat mai lichida.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

In ceea ce priveste ouale, ele sunt adevaratul aliat al organismului (coaja este foarte buna pentru calciu). Ele sunt bogate in P, Ca, Fe, oligoelemente, vitamine si sulf, esential pentru sanatatea cartilagiilor, unghiilor, parului si pielii.

Tags:
pua
prepelita
coaja
sanatate
cum se procedeaza
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare