(P) Autovindecarea accelerata vine din subconstient

Experiente 09.05.2017 dietetik
Ce provocări ai în acest moment în viața ta? O sanatate precară, bani prea puțini sau poate chiar nu te mai înțelegi cu cei dragi ție. Mintea a obosit de tot ceea ce ți se întâmplă, iar soluțiile și răspunsurile întârzie să apară? Atunci e timpul să te ocupi și de sufletul tău. Cum anume, poate te întrebi? 
 
Conform statisticilor la acest moment mai mult de 30 % din populația tarii apelează la ajutor specializat pentru a-și depăși situațiile problematice de viață sau merge la diferite cursuri de dezvoltare personala. Vestile sunt bune pentru ca aici vorbim de matematica bucuriei pe cap de locuitor, asa ca  putem spune ca suntem o țara cu nivel de fericire in crestere.
 
Am vrut sa stim mai multe despre acest subiect astfel am ajuns să stăm de vorbă cu Isabela Georgescu, psiholog, Theta Healing Trainer & Coach, hipnoterapeut Integrativ, Life Healing Speaker & Trainer, autor pentru www.isabelageorgescu.com. 
 
Încă de la început am înțeles că principalul motiv pentru care oamenii  nu mai ezită în a-și rezolva problemele vieții apelând la un psiholog sau un life coch, este ca oamenii au inteles ca adevarata sursa a  problemelor lor nu se afla în ceilalți, undeva în exteriorul lor, ci ei. Iar varianta cursurilor  de dezvoltare personală și de vindecare integrată, special dedicate însușirii tehnicilor de autovindecare mentală și emoțională, a devenit o metoda rapida si eficienta pentru omul modern ce cauta solutii pentru propria evolutie.
 
Așa am descoperit Cursurile Theta Healing susținute de Isabela Georgescu, cursuri în care oamenii vin și învață cum să își purifice mintea de gândurile mai puțin sănătoase, cum să își vindece singuri emoțiile distructive și cum să dobândească comportamente care să îi ajute să obțină tot ceea ce își  doresc de la această viață. Cursurile Theta Healing sunt prezente în peste 152 de țări ale lumii, de peste 20 de ani și milioane de oameni din întreaga lume au învățat aceste tehnici de autovindecare și autoreprogramare mentală și emoțională, devenind oameni noi, liberi de constrângeri și auto-limitări. 
 
Isabela Georgescu ne-a spus că prin tehnicile de psiho-cuantică Theta Healing oamenii au capacitatea de a se vindeca singuri de diferite boli și afecțiuni fizice, precum cancer, infertilitate, alergii, depresie, anxietate, atacuri de panică, reduc stresul, elimină frici și a fobii, își vindecă relațiile, își găsesc sufletul pereche, renunță la dependențe ori își  imbunatatesc “relatia”cu banii și depăsesc conștiința sărăciei, plus multe altele. 
 
Cum lista pare impresionantă, am vrut să înțelegem cum funcționează mai exact aceste tehnici. 
 
 
“Accesand subconștientul, prin intermediul stării cerebrale Theta ce ne facilitează conectarea conștientă cu propria esența. Întotdeauna vindecarea intervine atunci când  transformăm fundamental aspectele limitative, autoblocante ale minții și emoțiilor nostre, de la nivelul subconstientului. Pentru asta avem nevoie să ne intorcem la sursa a ceea ce suntem cu adevărat. Ne întoarcem la esența care îți oferă necondiționat infinite posibilități de împlinire. Însă, câteodată doar să vrei nu este suficient. Ai nevoie să fii ghidat/a spre a reveni la acel TU care creează realitatea în care trăiești acum. Acest lucru îți este oferit în cursurile Theta Healing pe care le susțin.” 
  
Cum sunt toate acestea posibile, poate te întrebi...
 
Mintea conștientă cea care este activă, prezentă și acum când citești, este mintea rațională și logică ce este folosită mai puțin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gândurile, emoțiile și acțiunile noastre din fiecare zi este subconștientul. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viața și ne construiește realitatea pe care o trăim fiecare dintre noi. Supraconstientul sau creierul Universal, energia creatoare a tot ceea ce există, reprezintă nivelul sufletului, unde este stocat potențialul infinit uman, nerelevat minții conștiente, ce odată accesat, ne conduce către nivele mult mai înalte de evoluție și creștere personală, în toate aspectele vieții.
 
Tehnicile Theta Healing ne permit să ne liniștim mintea, reducând activitatea acesteia prin meditație, până când intră în frecvențele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi să putem accesa subconștientul și Supraconstientul- creierul Universal- spațiul puterii infinite, remodelând, reprogramand aspectele vieții care ne interesează.  
 
 
Am înțeles că aceasata putere de autovindecare există absolut în noi toți. Insă, că realitatea noastră să se schimbe, cateodată nu este suficient doar să vrei și să gândești diferit. Este nevoie să și faci lucrurile diferit, dintr-un spațiu interior purificat mental și emoțional. 
 
Iată că nu timpul schimbă lucrurile, nici ceilalți pentru noi, ci noi suntem cei ce o vom face.  
 
Dacă vrei să trăiești experiența autovindecarii prin Theta Healing și să primești răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta poți alege să participi la următorul Curs ce va avea loc între 12-14 mai, în București. Informații edificatoare găsiți aici
  
Să ne reauzim sănătoși și împliniți. 
 
Tags:
subconstient
autovindecare
isabela georgescu
theta healing
cursuri theta healing
cursuri dezvoltare personala
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
 • Dieta perfecta incepe in mintea ta Experiente

  Dieta perfecta incepe in mintea ta

  01.02.2011

  Eficienta unei diete va creste substantial daca iti iei ca aliat subcontientul. O dieta nu trebuie sa implice doar restrictii alimentare. Dieta perfecta incepe in minte ta. Cateva trucuri te pot...

  mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
 • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

  Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

 • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
  Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare