Par stralucitor cu otet

In copilarie, pe vremea cand doar pachetele din Canada ne mai ajutau sa luam o pauza de la samponul de urzica, reuseam sa am un par stralucitor cu otet

Trucul functiona de pe vremea bunicii, care imi povestea cum starnea admiratia in sat, cand isi lasa parul bulclat pe spate. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Otetul e cunoscut pentru numeroasele calitati pe care le are in afara bucatariei. Ingredientul este unul de baza in raionul pentru produse de infrumusetare. 

Folosit pe par, il lasa moale si catifelat. In functie de tipul de par il puteti folosi de la 1 la 3 ori pe saptamana. Pentru sanatatea parului,E indicat sa folositi putin balsam inainte sa va clatiti cu otet. Reteta primita de la bunica spune ca trebuie sa adaugi o parte de otet la doua parti de apa, cateva picaturi de ulei esential si gata. 

Poti avea par stralucitor cu otet, dar la fel de eficient este in curatarea scalpului. Lupta cu matreata necesita intotdeauna tenacitate, caci stim foarte bine ca nu se da dusa cu una cu doua. 

 
Solutia sta intr-un amestec exact, parca pregatit de un alchimist frustrat indelung de matreata care i se aseza pe umeri. Adauga o jumatate de cana de otet la doua cani de apa calda si clateste parul samponat. Poti adauga si cateva picaturi de ulei de salvie si apoi poti lasa tot amestecul in par timp de o jumate de ora. Ca sa scapi de matreata e indicat sa te clatesti cu solutia de mai sus de doua ori pe saptamana. 

Nu uita un alt element cheie pentru un par stralucitor, exact ca in reclame. Peria de par. Tot la otet trebuie sa apelezi pentru scapa rapid de parul din ea. Amesteca bine o parte de apa cu una de otet, inmoaie peria in solutia obtinuta si las-o acolo peste noapte. A doua zi nu iti mai ramane decat sa o cureti. 

Poti sa ai par stralucitor cu otet dar am vrea sa mai stim ce alte trucuri folositi pentru a va mentine frumusetea podoabei capilare.
 
Tags:
Par stralucitor cu otet
tratament matreata
otet
par frumos
infrumusetare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • andreea
    1. andreea 23.08.2011 10:44

    cand eram mica chiar foloseam otetul pe post de balsam

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare