Parfe din ovaz si iaurt grecesc cu coacaze

Aceasta este o idee minunata pentru diminetile in care nu ai timp sa iei micul dejun. Ai nevoie doar de 5 minute seara, pentru ca a doua zi, la prima ora, sa ai cu ce sa-ti energizezi organismul. 

Ingrediente 
  • 2 cani de ovaz 
  • 1 cana si jumatate de lapte de migdale cu gust de vanilie (neindulcit) 
  • 1 cana si jumatate de iaurt grecesc cu coacaze 
  • 1 lingurita de esenta de vanilie 
  • 1 lingura de seminte de chia 
  • 1 lingura de seminte de in 
  • zeama de la o lamaie 
  • 20 - 30 de picaturi de stevia 
Amesteca toate ingredientele, mai putin iaurtul, intr-un bol mare, pana cand obtii un aluat omogen. 
 
Pune cate jumatate de cana de iaurt grecesc in patru cani sau borcane, apoi asaza un strat de amestec de ovaz, apoi continua asa pana cand termini si iaurtul, si aluatul de ovaz. 
 
Acopera fiecare recipient cu o folie de plastic si lasa la frigider peste noapte. Dimineata poti sa presari cateva nuci. 
 
Pofta buna!

Tags:
parfe
ovaz
mic dejun
iaurt grecesc
coacaze
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare