Participa la “Kangoo Jumps pentru Viata” pentru copiii grav bolnavi

Asociatia MAME organizeaza in parteneriat cu Kangoo Club Romania cea de-a VI-a editie a evenimentului sportiv caritabil “Kangoo Jumps pentru Viata” in data de 15 martie 2015, la Centrul Sportiv Apollo, incepand cu ora 10:00. 

Doneaza taxa de participare in valoare de 50 lei si sustine serviciile de consiliere psihologica, consiliere nutritionala, recuperare medicala si ateliere de art-terapie emotionala oferite gratuit de Asociatia MAME copiilor diagnosticati cu cancer si alte boli grave care primesc ingrijire in cadrul Centrului Stelutelor.
 
In schimbul donatiei, vei primi gratuit ghetele kangoo jumps pentru a putea participa la una dintre cele sase sesiuni de miscare pregatite de instructorii veniti din tara si din strainatate special pentru acest eveniment.

De asemenea, esti inscris automat la tombola ce va avea loc in cadrul evenimentului unde poti castiga unul dintre numeroasele premii puse la dispozitie de catre organizatori si sponsori: o pereche de ghete kangoo jumps, o geaca kangoo jumps, o bustiera pentru fitness, un filtru de cafea Russell Hobbs, un aparat foto Canon, 5 seturi L`Oreal cu produse de ingrijire personala, 5 seturi Cosmetic Plant cu produse de ingrijire personala, 5 pachete cu produse ISOSTAR, 5 vouchere Orhideea Spa, 1 voucher Del Mar Medical SPA, 3 seturi de bijuterii handmade confectionate de voluntarii Asociatiei MAME si 5 brelocuri “gheata kangoo jumps” realizate manual din FIMO. 

 

Cum poti dona?

 
Doneaza taxa de participare la evenimentul Kangoo Jumps pentru Viata folosind una din urmatoarele modalitati:
 
1) Accesand site-ul Asociatiei MAME, www.asociatiamame.com, modulul “Doneaza” si efectuand plata online;
 
2) Prin transfer bancar in contul Asociatiei MAME deschis la Banca Transilvania: IBAN RO03BTRL04401205N75044XX, cu mentiunea “Kangoo Jumps”;
 
3) La standul special amenajat pentru inregistrarea participantilor, in ziua evenimentului, la Centrul Sportiv Apollo. 
 
Evenimentul va fi deschis oficial de catre Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei MAME si Kinga Sebestyen, presedinte Kangoo Club Romania.

De asemenea, Julie Mayaya, castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei, va da startul maratonului pe ghetele kangoo jumps printr-un recital special. Gazdele evenimentului din acest an vor fi Diana Bart si Alexandru Constantin, prezentatorii emisiunii Click!, difuzata de postul de televiziune Prima TV. 
 
Tags:
kangoo jumps
boala
sport
donatie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare