Paste cu dovlecei si ciuperci one pot

In romana, traducem americanul "one pot" cu "o singura oala", dar parca tot mai bine suna la ei. Oricum i-am zice, aceasta modalitate de a gati este foarte practica pentru ca pui toate ingredientele intr-o oala si din start totul devine mai usor. 

Asadar, fara prea mare efort, poti face in doar 20 de minute aceste paste delicioase care vor fi pe placut intregii familii. 
 
Ingrediente
  • 450 de grame de paste
  • 450 de grame de ciuperci proaspete, taiate in felii 
  • 2/3 de cana de mazare
  • 2 catei de usturoi 
  • 2 crengute de cimbru proaspat
  • 1/3 de cana de parmezan ras
  • 1/4 de cana de smantana de gatit
  • sare Kosher si piper proaspat macinat
Amesteca intr-o oala pastele, ciupercile, dovleceii, mazarea, usturoiul, cimbrul si 4 cani si jumatate de apa. Asezoneaza cu sare si piper. 
 
Atunci cand apa incepe sa fiarba, da focul la mic si mai fierbe pentru 8 - 10 minute. La urma adauga smantana de gatit si parmezan. 
 
Pofta buna! 
 
 
Tags:
paste
one pot
dovlecei
ciuperci
mazare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare